OMÉK: miniszteri különdíjban részesült az Áldomás bio homoktövis rostos koktél

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 09. 22. 11:16

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Nemzeti Kereskedőház által életre hívott Áldomás közösségi ernyőmárka. A termékportfólió sikeres külpiaci pozícionálása, a belföldi értékesítés és az online webshop elindítása után, a termékcsaládhoz tartozó bio homoktövis rostos koktél rangos elismerésben részesült az idei, 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás keretében.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház a prémium kategóriás magyar élelmiszerek nemzetközi és belföldi piaci értékesítésének elősegítése érdekében, illetve exportpromóciós eszközeinek támogatásával 2015-ben létrehozta az Áldomás közösségi ernyőmárkát. A Kereskedőház számos alkalommal bemutatta a termékportfóliót neves nemzetközi élelmiszeripari szakvásárokon, promóciós eseményeken a tavalyi év során, majd a sikeres bel- és külpiaci pozícionálást követően a termékek már megvásárolhatók a hazai Aldi hálózatban akciós megjelenés keretében, CBA Príma hálózat egyes boltjaiban és a Herbaház üzletekben, valamint online webáruházon keresztül is. Az Áldomás márka újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen az immáron 78. alkalommal megrendezésre kerülő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon a termékcsalád egyik sikerterméke, a bio homoktövis rostos koktél miniszteri különdíjban részesült a mai napon. A díjat Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter adta át Dr. Berta Zoltánnak, a Bio-Drog-Berta Kft. ügyvezetőjének az OMÉK kapcsán megtartott gálaesemény keretében.


„Nagy öröm számomra, hogy a Bio-Drog-Berta Kft. ismét jelentős sikert könyvelhet el, és a szakmai teljesítményük elismeréseként kapott miniszteri díjhoz ezúton is gratulálok. Minden díj, illetve elismerés egyértelmű visszajelzés, hogy törekvésünk helyes és azok az értékek, amelyeket létrehoztunk, képesek a magyar élelmiszeripar hazai és nemzetközi pozitív megítélésének támogatására. A bio homoktövis rostos koktél mellett 41 hazai termelő további 153 terméke birtokolja a hivatalos Áldomás védjegyet, melyek kivétel nélkül érdemesek az elismerésre, valamint exportpiaci sikerek elérésére” – fogalmazott Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója.

Magyarország után a globális piacot is meghódítaná a prémium kategóriás bio homoktövis rostos koktél
A Bio-Drog-Berta Kft. 1995-ben alakult és közel 70 terméket forgalmaz Magyarországon. Legújabb fejlesztésüket, a zöldség-, gyümölcs,- és nektár-sűrítmény gyártó technológiát a hazai szakmai szféra modell értékűnek tartja.

A miniszteri különdíjban részesült bio homoktövisből almával és mézzel ízesített rostos koktél nem tartalmaz cukrot, pozitívan hat az immunrendszer működésére, antioxidáns hatású, valamint kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készül. Köszönhetően kiemelkedő termékjellemzőinek, az európai, az arab, a skandináv és a távol-keleti piacokon egyaránt sikertermékké tehető.

„Fejlesztési programunk egyik legfontosabb pillére a bio homoktövis, mely köszönhetően egészséges összetevőinek, kiváló ízvilágának és a legmodernebb technológiák alkalmazásának, a nemzetközi piacokon is sikerekre számíthat. Ezúton fejezem ki köszönetemet Fazekas Sándor miniszter úrnak az elismerésért, illetve az MNKH-nak, hogy termékünket integrálták az Áldomás közösségi ernyőmárka alá, és ezzel lehetővé teszik a hazai és nemzetközi piacokon való széles körű megjelenést.” – fogalmazott Dr. Berta Zoltán, a Bio-Drog Berta Kft. Ügyvezetője.

Ismerje meg Ön is a prémium kategóriás magyar élelmiszereket az OMÉK-on!
A Magyar Nemzeti Kereskedőház a hazánk legjelentősebb mezőgazdasági és élelmiszeripari seregszemléjeként számon tartott Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon két kiállítási térrel van jelen. Az érdeklődők megismerhetik és megkóstolhatják az Áldomás termékeket, átfogó tájékoztatást kaphatnak az egészséges táplálkozásról és életmódról, információkhoz juthatnak az élelmiszeripari exportlehetőségekről, valamint nyolc hazai termelő is bemutatkozik.

Kapcsolódó cikkeink