Népszerű a Nagyi Májas

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 03. 09. 10:30

A Gallicoop Nagymama májasa már több éve létezik a piacon. Néhány éve még a sertésmájasokat is letarolta, hiszen pulykamájasként kapott Közönség Díjat az egyik legnevesebb sertésmájas versenyen.

DSC_8545__opt

A megszokott íz idéntől új csomagolásban, Nagyi Májas néven kerül a polcokra, 100 grammos kiszerelésben. A terméket azoknak ajánljuk, akik kedvelik a hagyományos házias májasokat, mégis egészségesebb húsfajtát szeretnének enni, hiszen a magas májtartalom mellett kategóriájában alacsony a zsírtartalma. Kóstolja meg mozaikos termékünket, amely máj és hús mozaikokat tartalmaz. Egyaránt jól kenhető és szeletelhető! A kiszerelés miatt tökéletes kiegészítője lehet a túrázásoknak, a családi piknikeknek, valamint a gyerekek is élvezhetik az iskolai tízórai szendvicseikben. Ugyanakkor a Nagyi Májasa kiváló alapanyaga lehet a különböző sült, töltött húsételeknek is.

Bevezetés hónapja: 2015. Szeptember (új csomagolás)

Kapcsolatfelvétel: Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt., Kapcsolattartó: Garai András marketing és értékesítési vezető; E-mail: [email protected]; WEB www.gallicoop.hu

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek