Nagy siker volt az Országos Étterem Hét

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 05. 10:25

A 2012. október 15. és 21. között megrendezett Országos Étterem Hét ismét nagy siker volt, 11 ezernél is több vendég foglalt asztalt a résztvevő éttermekbe.

A megjelent vendégek köréből több mint 2.000 értékelés és vélemény érkezett október 15. és 24. között a DiningCity.com étteremajánló weboldalra. A beérkezett vélemények, valamint a több mint 1.000 db kitöltött kérdőív alapján kihirdették a 2012. őszi Étterem Hét TOP 10 éttermét.

1. Fuji japán étterem

2. Peppers! mediterranean grill

3. ARAZ étterem

4. Duna Garden étterem

5. Manna lounge & étterem

6. Vogue hajó-étterem

7. VakVarjú vendéglő (Buda)

8. Bambuszliget étterem

9. Cyrano étterem

10. Kárpátia étterem

“Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy újra, immáron másodszor is az első helyezést értük el. Az egyre rangosabb esemény és a már megszokott extra nagy érdeklődés is egyre inkább azt bizonyítja, hogy igenis van létjogosultsága az Étterem Hétnek és nem tömegétkeztetésről szól fillérekért, hanem egy igazi demonstratív jellegű gasztronómiai esemény, elérhető áron.
Megpróbáltunk minden eszközzel maradandó élményt nyújtani a kedves Vendégeinknek és azt a vágyat ébreszteni és terjeszteni, hogy a japán gasztronómia hazánkban is ismertebb és népszerűbb legyen, merjenek kipróbálni új ízeket és nem kell félni, mert nem csak a nyers halról szól a tradicionális japán konyha, amit már 21 éve elsőként képvisel a Fuji hazánkban. Több mint 200 féle étel egyedülálló módon és frissen készül, ezzel szinte minden igényt és ízlést kielégítve.

Rengeteg díjjal és elismeréssel büszkélkedhetünk, de mind közül ezt tartjuk a legértékesebbnek, mert ez egy olyan befolyásolhatatlan eredmény, amit a Vendégek jeleznek vissza, több szempont alapján is.
Ennél fontosabb szerintünk nem lehet semmilyen más elismerés, az az étterem aki nem azt tűzi ki célul, hogy minden Vendég a lehető legelégedettebb legyen, nem jó üzletpolitikát folytat. Magasra tett mérce volt, hiszen most 99 étterem közül kellett bizonyítani, de sikerült! Köszönjük szépen minden kedves Vendégünknek!
Domo arigato! – üzenték a szavazóknak a győztes étterem képviseletében Miyazaki Emiko (japán chef), Major Balázs (étteremvezető), Alexandru Botos Liviu (konyhafőnök). (turizmusonline.hu)

Kapcsolódó cikkeink