Művészeti alkotás lett a Post-it

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 18. 11:03

Mindenki ismeri és nap, mint nap használja. Az ötletes öntapadó jegyzetlapok, avagy, ahogy világszerte nevezik a Post-it 1968 óta tartó sikertörténete a közelmúltban újabb mérföldkőhöz ért. A 3M bemutatta a Colors of the World kollekcióját, amelynek köszönhetően meghökkentően új külsőt kapott a sokszor használt irodakellék. A híres divatguru és stylist, Brad Goreski állt a nagy átalakítás mögött, mint a márka szín nagykövete. Közreműködésével egyedi Post-it sorozatok születtek, amelyek Bangkok, New York, Rio de Janiero és Mykonos hangulatát, vibráló színeit, magával ragadó, emblematikus helyszíneit idézik meg.

post-itA Bangkok Post-it széria a távol-keleti város nyüzsgését, sokszínűségét ragadja meg. A jegyzetlapokra skiccelt képeken keresztül feltárul a felfedezésre váró, kalandos és egzotikus vidék ezernyi csodája, és a hagyományokra építő múltjának utánozhatatlan építészeti öröksége.

A Mykonos Post-it-eket az antik sziget kék és fehér árnyalatokban pompázó sziluettje ihlette meg.

A város, amely sosem alszik. Ezt a jól ismert mottót használták a New York Post-it sorozatban. A jegyzetlapokra nyomtatott képeken a szürkés, kékes színvilágon keresztül jelenítették meg az acélból és kőből épült amerikai metropoliszt, amelynek horizontját végestelen-végig uralják az eget ostromló felhőkarcolók és toronyházak.

Rio de Janeiro a változatos, hegyek, öblök és a homokos tengerpart látképével ragadja magával a képzeletet. A dél-amerikai városról elnevezett Post-it kollekció élénk színeivel, mozgalmas ábráival igyekszik megragadni a semmivel sem összetéveszthető trópusi hangulatot és ritmust.

A Post-it Color of the World kollekció arra hívja fel a figyelmet, hogy a színek gondolatban bárhová képesek elrepíteni bennünket és olyan inspirációkat nyújthatnak, amelyek révén még inkább kifejezhetjük és megmutathatjuk saját személyiségünket, stílusunkat az egész világnak. A színes kockatömbök széles választéka elérhető Magyarországon is a legkülönbözőbb méretekben.

Kapcsolódó cikkeink