Mosás kávéházi hangulatban

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 07. 23. 00:03

A Henkel és a Bosch együttműködésében megnyílt az első kávézóval egybenyitott mosoda Münchenben.

Az innovatív Wash&Coffee mosoda modern környezetben várja a bajor főváros fiataljait, akik egy csésze fekete mellett hasznos útmutatásokat is kapnak a ruhák megfelelő tisztításával kapcsolatosan.
A Henkel előzetes felmérései szerint Münchenben átlagon felüli a szinglik és a tanulók aránya a teljes lakosságon belül. A nagybetűs életbe frissen belépők közül azonban sokaknak jelent kihívást az önellátás. A legtöbb fiatal még csak ekkor fedezi fel a mosás rejtelmeit, beleértve az anyagok kezelésének módját, vagy egy mosógép működtetését. A Wash&Coffe névre keresztelt hangulatos mosoda ezeket a fiataloknak kívánja segíteni szakmai tudásával, miközben élménydússá is teszi ezt a kötelező házimunkát.
A Wash&Coffee személyzete a Henkel és a Bosch képzett szakértőiből áll, akik útmutatást nyújtanak minden mosással kapcsolatos kérdésben. A tökéletes tisztítás érdekében a Henkel a mosóporok és öblítők széles variációját kínálja a betérő vendégeknek, beleértve a Persil, a Perwoll, a Silan és a Sil márkák több termékét.
Amíg a mosógépek dolgoznak, vagy a ruhák száradnak, a várakozás is kellemesen telik. A vendégek magazinokat olvashatnak, zenét hallgathatnak, vagy a vezeték nélküli hálózaton keresztül internetezhetnek. A hely valódi különlegessége azonban a kellemes kávézás lehetősége, így a fiatalok, az akár másfél-két órán át tartó mosóprogram alatt jóízűen beszélgethetnek egy csésze fekete mellett.
A Wash&Coffee weboldalára látogatók különféle akciókról tájékozódhatnak és megoszthatják tapasztalataikat a többi Wash&Coffee látogatóval: www.wash-coffee.com.
Kapcsolódó cikkeink