Montice Hosszabban friss tej 1,5% és 3,5% zsírtartalommal

Szerző: trademagazin Dátum: 2008. 02. 01. 08:00

Újdonságának lényege a tejfeldolgozás technológiája, az ún. ESL technológia, amelynek lényege, hogy az alpesi termelőktől begyűjtött tej néhány órán belül úgy kerül feldolgozásra, hogy pár másodperc alatt forró gőzön áthaladva, fémmel való érintkezés nélkül kerül dobozokba, így megőrizhetők a friss tejben lévő értékes tápanyagok, vitaminok és az alpesi tej ízvilága is. 1 literes kiszerelésben, visszazárható, csavaros kupakkal kerül forgalomba, az alpesi ízvilágú hosszabban friss tej. Minőségbiztosítás: folyamatos, szigorú ellenőrzés. Bevezetés hónapja: 2008. január–február. Bevezetési támogatások: női és családi magazinokban megjelenő pr-cikkek, hirdetések. Kapcsolatfelvétel: Mona Hungary Kft.; Kapcsolattartó: Vevőszolgálat; T.: (1) 430-1368; E-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek