Molnár Gábor Bocuse d’Or döntősön az ország szeme – A nap képe

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 11. 18. 10:53

A 2015-ös lyon-i Bocuse d’Or versenyző és csapata hetekkel ezelőtt megkezdte felkészülését a szakácsok világversenyére, a több hónapos tréning egészen január végéig tart. A sikerért most minden hazai drukker tehet; elkezdődött a plakátverseny, amelynek közönségdíját a legtöbb szavazatot gyűjtő ország kapja.
A világ legrangosabb szakácsversenye előtti hónapokban a felkészülés fő terepe természetesen a konyha, de a Bocuse d’Or világdöntős országokra évről évre kreatív feladatok is várnak. Az első a versenyzőt bemutató plakát elkészítése, amely nemcsak Molnár Gábort, de egyben hazánkat is képviseli a 24 versengő nemzet között. A hazai szurkolótábor a Bocuse d’Or ’Best Poster Prize 2015’ Facebook aloldalon szavazva támogathatja a versenyzőt. Magyarország máris az esélyesek között van, de minden szavazat számít, míg január végén kiderül, sikerül-e a 2013-as győzelmet megismételni.

A plakátot a Bocuse d’Or Akadémia felkérésére a korábbi közönségdíjas Széll Tamás fotóját is jegyző HG360 Reklámügynökség és a Fotógyár csapata készítette. A kreatív koncepció a magyar kártya jellegzetes grafikáját cseréli részletgazdag fotóra. Az elszánt, egyben magabiztos tekintet azt is jelzi, hogy versenyzőnk igazán erős kártyát szeretne majd kijátszani Lyonban. Az elrendezésben olyan hozzávalók szerepelnek, mint a kápia paprika – Molnár Gábor kedvelt lecsó alapanyaga –, vagy a gyöngytyúk, amely a lyon-i döntő húsételének fő témája. Hajnal Péter szakmai vezető és Ruszthy Dávid art director irányítása alatt az elkészült képek Sárosi Zoltán munkái, a gyártásvezetői feladatokat Lantos Vica végezte.
Szavazni Ön is tud, itt.

Molnar Gabor - A nap kepe

Kapcsolódó cikkeink