Molekuláris gasztronómia ázsiai módra – A nap képe

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 12. 08. 10:20

Fogalmunk sincs róla, milyen alapanyagokból készülnek a szöuli Ryunique étterem (mellesleg 79. legjobb a Restaurant magazin híres éves világranglistáján), de nagyon jól néznek ki. Valahogy a szakmai weblapok képsorozatait még mindig szívesebben nézegetjük, mint, mondjuk, a Facebookra kitett éttermi fotókat…

Molekularis gasztronomia azsiai modra - A nap kepe 1

Molekularis gasztronomia azsiai modra - A nap kepe 2

Molekularis gasztronomia azsiai modra - A nap kepe 3

Molekularis gasztronomia azsiai modra - A nap kepe 4

Molekularis gasztronomia azsiai modra - A nap kepe 5

Molekularis gasztronomia azsiai modra - A nap kepe 6

Molekularis gasztronomia azsiai modra - A nap kepe 7

Molekularis gasztronomia azsiai modra - A nap kepe 8

Kapcsolódó cikkeink