Mobilkassza a 7-Eleven üzletekben is

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 09. 16. 13:31

Miután saját alkalmazottain sikerrel tesztelte a mobil önkiszolgáló pénztárat a 7-Eleven, 2018-ban több dallasi helyszínen is bevezette a lánc a szolgáltatást, hogy a további finomítások érdekében a vásárlók véleményével kapcsolatban is képbe kerüljön.

A legújabb helyszín, ahol a vásárlóknak immár nem kell sorba állni a kasszáknál, New York. A fizetés a 7Rewards hűségprogramba beépített 7-Eleven app segítségével történik, aminek előnye, hogy a vásárlók így automatikusan hűségponthoz, kuponhoz, illetve bolti promóciós kedvezményhez juthatnak, illetve élhetnek azokkal. A bevezetési szakaszban korlátozott ideig ugyan, de a vásárlók az új szolgáltatás használatáért az első mobil tranzakció után 5 dollárt kapnak. Fizetni az Apple Pay, Google Pay-en keresztül, valamint hitel- és bankkártyával lehet.

A mobilkassza csak egy a 7-Eleven digitális újításai közül: immár lehetőség van – többek között – az üzleten belüli csomagátvételre is az üzletekben található mintegy 1100 csomagautomata révén, a 7NOW házhozszállítási appon keresztül újabb városokban is rendelni.

Kapcsolódó cikkeink