Több Sole termék kerül a Mizo márkanév alá

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 08. 10. 14:00

Az elkövetkező hónapokban közel 30 Sole termék kerül át Mizo márkanév alá – ezzel a Mizo lesz a legszélesebb választékkal rendelkező tejtermék-márka az országban.

A Bonafarm Csoporthoz tartozó Sole-Mizo Zrt. termékskálája nagy változáson megy keresztül: 28 termék, mely eddig a Sole márkanév alatt került a boltokba, az ősz folyamán a cég húzó márkája, a Mizo alá kerül át. Ezzel a jellegzetes foltjairól ismert márka kínálatába új termékkategóriák is bekerülnek, mint például a gyümölcsjoghurtok, a krémfehér sajt vagy a kávétejszín.

A Sole márka ugyanakkor nem szűnik meg: a cég forgalmának mintegy 15%-át kitevő export jelentős mértékben támaszkodik a Sole logóval forgalmazott sajtokra, kávétejszínre és reggeli italokra, melyek elsősorban a román, az arab és a balkán országok piacain népszerűek – ezeket a termékeket nem érinti a változás.

“Bízunk benne, hogy az egységes arculat, és a Mizo kedveltsége sikeresen erősíti majd az újonnan a márkához csatlakozó termékeket is, így egy igazán széles termékskálát kínálhatunk fogyasztóinknak.” – indokolta a változást Szilágyi László, a Sole-Mizo Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatója. ” A termékeink minőségét a nagyrészt a Bonafarm Csoporton belülről származó, kiváló hazai alapanyagok és a több évtizedes szakmai tapasztalatunk, szakértelmünk garantálja. A változással pedig mindezt egy már népszerű márka nevével kapcsoljuk össze.”

A tervek szerint szeptemberre már a szortiment összes tagja a jellegzetes, foltos csomagolásban lesz megtalálható a boltok polcain.