Mini panettone az ALDI kínálatában

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 11. 21. 17:57

A tradicionális magyar sütemények mellett a karácsonyi időszakban egyre nagyobb népszerűségnek örvend az olaszok ünnepi tésztája, a panettone. Nem véletlen, hogy a magyar vásárlók számára is vonzó ez a termék, és egyre nagyobb teret hódít az ünnepi asztalon, a tradicionális, magyar desszertek mellett.

Az ALDI szezonális kínálatának részét képezi a praktikus, 100 grammos kiszerelésben kapható Monarc Mini Panettone. A mini panettone ideális választás egy-egy délutáni kávézáshoz, jól gazdagítható vele a vendégek számára készített desszertválaszték, méretéből adódóan hamar elfogy, nincs felesleges élelmiszerpazarlás, viszont minden alkalommal friss terméket fogyaszthatnak a vásárlók.

A Monarc Mini Panettone kétféle ízesítésben kapható az ALDI-ban. A mazsolát és kandírozott narancshéjat tartalmazó kalács, valamint a csokoládécseppekkel gazdagított. A panettone készítése hosszadalmas feladat: a kelesztés, a sütés és a tészta vajjal történő átitatása a kulcsa a minőségi desszert előállításának, amely levegősségéről, könnyed textúrájáról és vajas selymességéről ismert.

Az ALDI kínálatában lévő panettone megvásárlásával nem csak a sütemény előkészítéséhez, sütéséhez szükséges időt takaríthatjuk meg, az igényes csomagolású panettone ajándéknak is ideális.

Címkék: