Mindennapi segítség mikrovállalkozásoknak

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 05. 18. 23:39

A Széchenyi Kártya Program hitelei ideális megoldást jelentenek a vállalkozásoknak, hiszen egyszerűsített eljárással juthatnak finanszírozási forráshoz. A Széchenyi Kártya hitelkonstrukciói az Erste Bankban is elérhetőek, ráadásul most számlavezetési díj nélkül, ajándék Spar-utalvánnyal.

Tenke Gábor

területileg felelős igazgató, Erste Bank


– Az átmeneti cash-flow problémák áthidalásában különösen fontos szerepe lehet most a Széchenyi Kártya folyószámlahitelnek, hiszen segítségével a hazai mikrovállalkozások tárgyi fedezet nélkül juthatnak finanszírozási lehetőséghez – mondja Tenke Gábor, az Erste Bank területileg felelős igazgatója. Azért lehet ez jó választás a vállalkozásoknak – tette hozzá az igazgató –, mert egyszerűsített eljárással juthatnak szabadon felhasználható, likviditási problémáikat kezelő hitelhez. Pontosabban egy hitelkerethez, melyhez egy Erste bankkártya társul, így a hitel vásárlásra vagy készpénzfelvételre is igénybe vehető.

– Kiszámítható, kényelmes, rugalmas és forint alapú a konstrukció. Az igényelhető hitelkeret összege 500 ezer forint és 25 millió forint között lehet, a futamidő pedig 1 plusz 1 év. Vagyis a keret nagysága rugalmasan alakítható a vállalkozás egyedi igényei és lehetőségei szerint – hangsúlyozza az igazgató.

– A hitel igénybevétele és törlesztése is automatikusan, a számlamozgásokkal együtt történik, kamatot pedig csak a ténylegesen felhasznált hitelösszeg után kell fizetni, és olyan vállalkozás is igényelheti, amelyik nem rendelkezik a Széchenyi Kártya konstrukcióhoz társult érdekképviseleti szervezeti tagsággal – emeli ki az igazgató.

Tenke Gábor hangsúlyozta: a Széchenyi Kártya Program kiterjesztésének köszönhetően az Erste Bank hároméves futamidőre maximum 25 millió forintos forgóeszközhitelt is nyújt, így lehetőség van rövid és középtávú finanszírozási igények kielégítésére is. (X)

Kapcsolódó cikkeink