Mikulásra készülnek a Tesco áruházakban

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 03. 00:00

Budapesttől Siófokig is elérne a Tescóban kapható összes csokimikulás, ha egymás mellé raknánk őket. Az áruházlánc óriási édességkínálattal, akciókkal és kiapadhatatlan gyümölcskészlettel várja a vásárlóit az adventi időszakban.

A Mikulás közeledtével a Tesco áruházak polcait is ellepik a közkedvelt csokimikulások. Ezen időszak legnépszerűbb csoki-termékéből mintegy 770 ezer darabbal készülnek országszerte. A hagyományos formájú és összetételű mikulásokon kívül már prémium minőségben is kapható az édesség. Az áruházak polcain széles választékban megtalálhatóak az előre elkészített mikuláscsomagok, az édességeket tartalmazó tasakoktól az egyéb ajándékokat is rejtő csomagokig. Az ünnepvárás időszakának egyik újdonságaként megjelent a Lego adventi naptárja is.
Kizárólag a Tescóban érhetők el a Royal Alps prémium kategóriás, magyar termékek: szaloncukrok, desszertek, csokidíszek és mikuláscsomagok.
A sok édesség mellett felettébb fontos a tél közeledtével a bőséges vitaminfogyasztás, aminek nincs is talán kellemesebb módja a sok gyümölcsnél. A Tesco a teljes ünnepi időszakban akciós áron kínálja a gyümölcsöket, legfőképpen a citrusféléket. A számok nyelvén mindez azt jelenti, hogy mintegy 2300 tonna citrusgyümölcs és 550 tonna banán vár országszerte az egészséges finomságok kedvelőire.
Kapcsolódó cikkeink