Mi kerül a fára?
Ahány ház, annyi féle karácsonyfa, mondhatjuk, mert a legtöbb családnak vannak olyan egyedi és érzelmileg fontos díszei, melyekhez ragaszkodnak, és amik évtizedek óta az aktuális trendektől függetlenül a karácsonyi dekoráció részét képezik. Ezeken felül az NMS által 2019-ben készített kutatásból kiderül, hogy a megkérdezettek 82%-a szokott szaloncukrot akasztani az ágakra, bár csak 11% nyilatkozott úgy, hogy a szaloncukor nélkülözhetetlen. Harmaduk az égősort is nélkülözhetetlennek tartja, aminek mindenképp fel kell kerülnie a fára, 26% pedig a gömbökről gondolja ugyanezt.
A néhány évtizede még meghatározó elemnek számító csengőt, mézeskalácsot, habcsók karikát vagy csillagszórót ma már csak néhány százalék tartja elengedhetetlenül fontosnak, ezért amikor ki szeretnék egészíteni a meglévő dekorációjukat néhány új elemmel, könnyebben lemondanak róluk és választanak valami modernebbet, különlegesebbet.
Mennyit terveznek költeni a vásárlók idén új dekorációra? Legújabb NMS-kutatásunkból kiderül: https://trademagazin.hu/hu/hatassal-lesz-e-az-idei-karacsonyra-a-zold-hullam/
Kapcsolódó cikkeink
Minimális áremelkedéssel indult a karácsonyfaszezon
Alig a tavalyi ár felett juthatnak idén a vásárlók fenyőhöz:…
Tovább olvasom >Ez a karácsonyi reklám mindenkit megnevettet, annyira édes
Az interneten rengeteg olyan videót lehet találni, amelyekben kutyák vagy…
Tovább olvasom >Játszótársam, mondd, akarsz-e enni? – A nap videója
Egy naggggyon szimpatikus ötlet a karácsonyi asztalra!
Tovább olvasom >További cikkeink
Egyre korábban indul a karácsonyi szezon: az ár-érték arány a kulcs
Az idei évben a magyarok 40 százaléka hozta előre a…
Tovább olvasom >Prémium legyen, de fenntartható is – a legifjabb generáció elvárásai
A kiskereskedelmi szereplők kénytelenek lesznek egyre nagyobb figyelmet fordítani fenntarthatósági…
Tovább olvasom >Fél év alatt 100 millió forint felajánlást tettek karitatív célokra a fogyasztók a kötelező visszaváltási rendszer révén
A hat hónapja kezdődött és a mindennapok szerves részévé vált…
Tovább olvasom >