Mi kerül a fára?

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 11. 29. 11:29

Ahány ház, annyi féle karácsonyfa, mondhatjuk, mert a legtöbb családnak vannak olyan egyedi és érzelmileg fontos díszei, melyekhez ragaszkodnak, és amik évtizedek óta az aktuális trendektől függetlenül a karácsonyi dekoráció részét képezik. Ezeken felül az NMS által 2019-ben készített kutatásból kiderül, hogy a megkérdezettek 82%-a szokott szaloncukrot akasztani az ágakra, bár csak 11% nyilatkozott úgy, hogy a szaloncukor nélkülözhetetlen. Harmaduk az égősort is nélkülözhetetlennek tartja, aminek mindenképp fel kell kerülnie a fára, 26% pedig a gömbökről gondolja ugyanezt.

A néhány évtizede még meghatározó elemnek számító csengőt, mézeskalácsot, habcsók karikát vagy csillagszórót ma már csak néhány százalék tartja elengedhetetlenül fontosnak, ezért amikor ki szeretnék egészíteni a meglévő dekorációjukat néhány új elemmel, könnyebben lemondanak róluk és választanak valami modernebbet, különlegesebbet.

Mennyit terveznek költeni a vásárlók idén új dekorációra? Legújabb NMS-kutatásunkból kiderül: https://trademagazin.hu/hu/hatassal-lesz-e-az-idei-karacsonyra-a-zold-hullam/

Kapcsolódó cikkeink