Megszűrik

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 10. 04. 10:29

A világ gazdagabb országaiban egyre több vendéglátóhelyen találkozunk szűrt vízzel. Itthon még kevesen alkalmazzák ezeket sokrétűen, pedig a vízkezelő berendezésekkel hosszabb lehet a költséges konyhai gépek élettartama, és csökkenthető a hulladék mennyisége is, hiszen nincsenek PET-palackok, és a szállításuk közben keletkezett károsanyag-kibocsátással sem terheljük a környezetet.

Az év elején nyílt budapesti el Asador de Pata Negra étteremben júliustól olyan korszerű vízkezelő technológiákat alkalmaznak, amilyet Magyarországon eddig nem. A hagyományos és modern spanyol konyhát ötvöző étteremben a konyhai folyamatokhoz és a főzéshez használt víz tisztított, de a vendégek is szűrt vízzel olthatják szomjukat. A magnéziummal dúsított vizet különleges, egyedi üvegben szolgálják fel, az értékesítéséből befolyt összeg egy részét pedig a tulajdonosok a Gyermekétkeztetési Alapítványnak adományozzák. //

Kapcsolódó cikkeink