Megnyíltak a Shell-Tesco Minishopok

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 09. 02. 10:37

A Tesco Global Zrt. és a Shell Hungary zRt. a mai napon hivatalosan is elindította közös üzletkoncepcióját, összesen 23 Shell -Tesco Minishop nyílt a Shell töltőállomásokon országszerte.

A Haller utcai minishop

Miközben a Shell munkatársai segítenek a tankolásban, az üzletek a hét minden napján élelmiszerek széles választékával várják a vásárlókat. A Shell -Tesco Minishopok a Tesco és a Shell új együttműködésének keretében nyitottak meg, és a két kiskereskedelmi márka által a vásárlóknak kínált szolgáltatások közös innovációjaként jöttek létre.

A két márka a saját szegmenseiben megszerzett széleskörű helyi és nemzetközi tapasztalatait egyesíti a vásárlók maximális kényelme érdekében, a minőségre és a kiváló szolgáltatásra összpontosítva. A Shell -Tesco Minishopokban a vevők a változatos termékkínálatból válogathatnak, amelyet úgy állítottak össze, hogy a legtöbb vásárlói igényt kielégítsék legyen szó gyors bevásárlásról vagy az otthoni hűtőszekrény feltöltéséről. Miközben a Shell -állomások képzett személyzete gondoskodik arról, hogy az ügyfél autóját rövid idő alatt megtankolja, addig a sofőr bevásárolhat a Tesco élelmiszerválasztékából, majd együtt fizethet a megvásárolt termékekért.

Az új kiskereskedelmi koncepciót bevezető felújított töltőállomásokon a vásárlás kényelmes, az árukínálat könnyen áttekinthető.

“Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a magas minőségű üzemanyagaink mellett megújítsuk és kibővítsük a töltőállomásainkon elérhető szolgáltatásokat”

– mondta Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary igazgatóságának elnöke.

“A tankolás vagy a bevásárlás során megtakarított perceknek köszönhetően több lesz a szabadidőnk, illetve csökkenhet a mindennapi stressz. Már más országokban is sikeresnek bizonyult ez a koncepció, így biztos vagyok benne, hogy magyarországi ügyfeleink is szeretni fogják ezt a Tescóval közösen indított szolgáltatásunkat.”

Minden egyes állomáson több mint 1100 féle árucikk lesz kapható – a szupermarketekben általában megtalálható élelmiszerek mellett finom, meleg ételekből álló választékot is kínálnak majd.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Shell -lel közös együttműködésünk révén a mindennapi bevásárláshoz megfelelő termékválasztékot tudunk kínálni vásárlóinknak kényelmes módon , így kiegészítve a hipermarketek, az Express áruházak és az online vásárlási lehetőségek széles választékát”

– mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója. A Shell -Tesco Minishopok jelenleg főként a nagyobb városok töltőállomásain találhatók, így nemcsak az autóval érkezőket szolgálják ki, hanem a helyi közösség tagjait is, akik sétálva érkezhetnek és könnyen, egyszerűen intézhetik bevásárlásukat.

A polcokon a vásárlók pékáruk, tejtermékek, hústermékek, friss zöldségek, gyümölcsök, fagyasztott termékek, száraz élelmiszerek, alkoholos és alkoholmentes italok változatos kínálatát találják, de sok helyen választhatnak finom falatot háziállatuknak is . Az üzletek az egészségtudatos vásárlók igényeit is kiszolgálják a bio -, glutén – és laktózmentes, valamint egyéb egészséges termékek széles választékával. A hét minden napján, beleértve a munkaszüneti napokat is nyitva tartó Shell -Tesco Minishopok gyors, kényelmes és barátságos vásárlási élményt kínálnak megfizethető áron.

Kapcsolódó cikkeink