Megnyílt az első METRO drive-in bolt Magyarországon

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 27. 11:26

A METRO Kereskedelmi Kft. áruátvételi pontot létesített Keszthelyen, ahol a nagykereskedés professzionális partnerei átvehetik az előzőleg, központilag megrendelt árukat. A fejlesztés Magyarországon egyedülálló.

A vásárlók a METRO területi képviselőinél illetve az áruátvételi ponton személyesen rendelhetik meg az üzletmenetükhöz szükséges termékeket, majd a keszthelyi telephelyen – ahol az új partnerek METRO kártyát is igényelhetnek – a megrendelést követő délelőtt polci árakon vehetik át azokat. Az új kényelmi szolgáltatásnak köszönhetően öt percen belül lebonyolítható akár a nagybevásárlás is, a drive-in dolgozói másnapra összekészítik és még az autóba is bepakolják a megrendelt árukat.

„Területi értékesítő kollégáink rendszeresen látogatják kiskereskedő és vendéglátós partnereinket, forgalmuk és profitjuk növelését egyedi ajánlatokkal segítik, szakmai támogatást nyújtanak vállalkozásuk árukínálatának megtervezésében. A tőlük érkezett visszajelzések szerint nagy igény mutatkozott egy ilyen logisztikai pont létrehozására. A METRO Kereskedelmi Kft. az új fejlesztéssel abban segíti vevőit, hogy megspórolják az üzemanyagköltséget és a beszerzésre szánt időt, és mindezt üzletük fejlesztésére fordítsák” – mondta Krubl Yvette, a METRO Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője.


A keszthelyi METRO drive-in a Külső Zsidi u. 10. szám alatt hétfőtől szombatig 6 és 12 óra között várja a vásárlókat.

Kapcsolódó cikkeink