Megérkeztek a Tesco Finest sörök!

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 07. 13. 11:30

Júliusban különleges, karakteres ízvilágú kézműves sörökkel bővült a Tesco Finest kínálata. Az exkluzív minőségű sajátmárkás italok között szerepel könnyedebb lager és búzasör, komlósabb ízvilágú hagyományos ale és IPA, illetve markánsabb stout és porter is. A Finest kínálat leghabzóbb termékeit a szlovák KARPAT Kézműves Sörfőzde készíti, ahol a bevált hagyományos recepteket új ízekkel ötvözik.

160713_Tesco_Finest_sorok

Az áruházlánc elkötelezett a magas minőségű sörök gyártásában, ezért választotta a többszörösen díjnyertes KARPAT Kézműves Sörfőzdét partneréül. A Nagyszombat közelében található, összesen 6000 hektoliter kapacitású főzde sörmestere Tomáš Hub, aki a világ különböző égtájait megjárva ismerte meg a sörkészítés fortélyait. Több mint 20 éves sörkészítési tapasztalatát Franciaországban, Oroszországban, Vietnámban, Thaiföldön, Indonéziában, Svédországban és Ausztráliában szerezte. A mester hozzáértése és a gyártás során felhasznált legmagasabb minőségű alapanyagok garantálják, hogy kizárólag a legjobb sörök kerülhetnek az áruházak polcaira. A különleges ízek eléréséhez hét különféle, gondosan válogatott malátát (Pilsner Floor, CaraAroma, Melanoma, Carawhat, Carafa Sp. Type 1 és 2 malátát, illetve pörkölt búzamalátát) használnak fel a sörök előállításakor.

A Tesco Finest sörök között mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez illőt. Azoknak, akik a nyári hőségben a kesernyésebb, de könnyed ízeket részesítik előnyben, a Tesco Finest Lager pilseni típusú, Saaz komlóízzel megbolondított, enyhén édes lágersör a tökéletes választás, de gyümölcsös-citrusos komlóízével a Tesco Finest Wheat világos búzasör is frissítő szomjoltó lehet. A Tesco Finest Ale világos rézszínű felsőerjesztésű sör az intenzív komló- és citrusízt virágos-gyümölcsös illattal ötvözi, míg a kínálatban található másik ale, a sötétebb rézszínű Tesco Finest Ipa mézes-citrusos ízzel és a grépfrút fanyar illatával kényezteti kedvelőit. A barnasörök szerelmesei egy finom vacsora mellé választhatják akár a hétféle malátából készülő, kellemes Arabica kávéra hajazó Tesco Finest Stout barnasört, vagy az angol stílusú, közepesen testes, bársonyos kávéízű Tesco Finest Portert is.

A TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
A Tesco 20 éves hazai működése során a magyar gazdaság meghatározó szereplőjévé vált. A 2015-ben létrejött Tesco Európa segítségével erősebb lett a vállalat és egyszerűsödött működése. Ennek köszönhetően az áruházlánc hosszú távon tovább erősíti megszerzett pozícióját. Az egyik legnagyobb privát munkaadó az országban: több mint 20 ezer munkatársának biztosít állást. Határozott célja, hogy a munkavállalói jövedelmek miatt is elismert szereplője legyen a piacnak. 208 magyarországi áruházában hetente átlagosan 3 millió vásárlót szolgál ki friss élelmiszerrel. A Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatásával, kis formátumú üzleteivel és hipermarketeivel napról-napra közelebb viszi vásárlóihoz az elérhető árú és jó minőségű termékeket. Élelmiszerválasztékában található 3200 sajátmárkás termék felét itthon állítják elő, beszállítóinak csaknem 80 százaléka – közel 1100 vállalkozás – magyar. Az áruházlánc aktívan támogatja az egészséges táplálkozás előtérbe kerülését, az élelmiszerpazarlás elleni küzdelmet és a helyi közösségeket.

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek