Megérkezett a Red Bull MOBILE portfólió új tagja

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 09. 06. 00:00

Új okostelefonnal bővült a Red Bull MOBILE kínálata. Az RBMK elnevezésű androidos készülék szeptember 2-tól már 1 forintért elérhető, exkluzívan a Telenor üzleteiben.

A Red Bull MOBILE ügyfelei, így az új RBMK tulajdonosai is exkluzív hozzáférést kapnak a Red Bull Világához, és az ahhoz tartozó zenei és sport tartalmakhoz.
A Red Bull egyedi világába mostantól ezzel a kicsi, ám számos hasznos tudással felvértezett készülékkel is be tudnak lépni az extrém életstílust kedvelők. A Red Bull MOBILE portálon keresztül egyszerűen érhetőek el a különleges kulturális, zenei és sport témájú tartalmak: videók, interjúk, fényképek, játékok, a Red Bull Music Academy Online Radio, valamint Red Bull-os sportolók blogjai. Mindemellett az okostelefonon egyedi, Red Bull-os alkalmazások is találhatók, továbbá tölthetők le rá. A készüléken, amely mindent tud, ami egy okostelefontól elvárható, magyar nyelvű Android 2.1-es operációs rendszer fut. WiFi-n és 3G-n is lehet vele internetezni, így gyorsan és egyszerűen érhetőek el a kedvenc közösségi oldalak, vagy a videó- és képmegosztó alkalmazások.
A gyors tájékozódás érdekében az RBMK beépített GPS-szel is rendelkezik, a különleges élményeket pedig a 3,2 megapixeles kamera segítségével lehet rögzíteni. A telefonban helyet kapott egy microUSB és 3,5 mm-es audio csatlakozó is, és hogy a letöltött tartalmak, fényképek elférjenek rajta, memóriája microSD kártyával egészen 16 GB-ig bővíthető.
A Telenor és a Red Bull által idén júliusban bevezetett Red Bull MOBILE kínálatában a készülék most bevezető áron simplyAll+ tarifacsomaggal 1 forintért, simplyAll tarifacsomaggal pedig 19990 forintért vásárolható meg október 4-ig vagy a készlet erejéig, két éves hűségnyilatkozattal, egy éves tarifamegtartással.
Kapcsolódó cikkeink