Megérkezett a HelloFresh Spanyolországba

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2022. 11. 21. 09:54

A receptdobozairól híres HelloFresh HelloFresh SE néven Spanyolországban is piacra lépett az év eleji Japán, és Írországbeli indulást követően. Ezzel a cég immár 19 piacon aktív.

A HelloFresh szerint a spanyolországi piacralépés “nagy jelentőséggel bír” a receptdobozok dél-európai országokban történő bevezetése szempontjából, hiszen ezek az országok gazdag kulináris örökséggel rendelkeznek.

A szolgáltatás a spanyol szárazföldön és Mallorcán is elérhető lesz. A friss, helyi alapanyagokkal és változatos lehetőségekkel új főzési élményt és nagyobb kényelmet kínál a vásárlóknak otthonukban.

A receptdoboz szolgáltatás Spanyolországban egyelőre gyerekcipőben jár, ami lehetőséget ad a HelloFreshnek, hogy megvesse lábát és saját meglátásai szerint formálja az ágazatot a 18,7 millió háztartást számláló piacon – véli a HelloFresh.

A vállalat a vásárlói megrendeléseket a madridi fulfilment központjából teljesíti majd amellett, hogy új irodát nyitott Barcelonában.

A HelloFresh szorosan együttműködik a spanyol beszállítókkal, hogy a vásárlóknak a legjobb minőségű terméket és helyi alapanyagokat kínálhassa. A vállalat 100%-ban spanyol tenyésztésű marha-, csirke- és sertéshúst fog szállítani a GFSI által elismert IFS, illetve Global GAP tanúsítvánnyal rendelkező gazdáktól.

ESM

Kapcsolódó cikkeink