Még várják a jelentkezőket a kkv napokra

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 08. 00:04

Május 25. és június 1. között, második alkalommal indítja útjára az Európai Bizottság a vállalkozói létformát népszerűsítő rendezvénysorozatát, az Európai KKV Hetet.

A nemzetközi programsorozat keretében szakmájukban sikeres, kiemelkedő eredményeket elért vállalkozók, a KKV Hét nagyköveteiként személyes tapasztalataikkal támogatják a jelen és a jövő vállalkozóit.
A nemzetközi rendezvénysorozat célja, hogy európai szinten népszerűsítse a vállalkozói létformát, amely különösen a fiatalok számára nyújthat vonzó karrierlehetőséget. 2010-ben is változatos szakmai rendezvények hada várja országszerte a jelenlegi és leendő vállalkozókat, a gazdálkodó szervezetek képviselőit a különféle oktatási intézmények, regionális kamarák, vállalkozói érdekképviseleti szervezetek és szakmai szövetségek szervezésében.
A KKV Hét hazai koordinátorai, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium és az ITD Hungary Zrt. Enterprise Europe Network Irodája várja az elkötelezett jelentkezőket úgy rendezvényszervezőként, mint résztvevőként.
A rendezvényszervezők feladata olyan színes rendezvények lebonyolítása, amelyek:
    * népszerűsítik a vállalkozói életformát,
    * ösztönzik a vállalkozásindítást, lendületet adnak a vállalkozásbővítéshez, és
    * tájékoztatják a kis- és középvállalkozásokat az európai, országos és helyi szinten elérhető támogatásokról –írja a Piac & Profit.

Kapcsolódó cikkeink