Marinádozott húsok – konyhakész és finom
Az ALDI kínálatában elérhető marinádozott csirkék és sertéshúsok kényelmes és időtakarékos megoldást jelentenek a konyhában, hiszen segítségükkel megspórolhatjuk az előkészítés és a pácolás hosszú folyamatát. A hűtőpultokban található csirke felsőcomb filé és csirkemell 450, a csirkeszárny 500 grammos kiszerelésben, sós páclében, magyaros, illetve fokhagymás-zöldfűszeres ízesítéssel készül. Tepsiben, kevés zsiradékban, 180-200 °C-os sütőben alufólia alatt 30-35 percig sütve, majd a fólia eltávolítása után 10-15 percig pirítva készíthető el, de akár grillezhetjük is őket, ehhez – folyamatos forgatás mellett – nagyjából 30 perc szükséges a grillrácson.
A csont nélkül szeletelt marinádozott sertéskaraj, illetve tarja hazai feldolgozású, 500 grammos kiszerelésben, előpácolás és magyaros/fokhagymás/zöldfűszeres ízesítés után csomagolt termékek, amelyek sütőben vagy a grillrácson gyorsan elkészíthetők és salátával ideális főételt jelenthetnek akár ebédre, vagy vacsorára.
Kapcsolódó cikkeink
Vegyes használatú ingatlant fejlesztett az Aldi Süd Németországban
Vegyes használatú ingatlant fejlesztett az Aldi Süd a Karlsruhe közelében…
Tovább olvasom >Cukor nélkül a csúcson
Az egészségtudatosság erősödő trendje továbbra is jelentősen alakítja a fogyasztói…
Tovább olvasom >Ötven új in-store éttermet nyit a Pingo Doce
Foodservice kínálatának bővítésével akarja magát megkülönböztetni a Pingo Doce az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ezermilliárd forint feletti forgalmat realizált 2023-ban a SPAR
A SPAR Magyarország a 2023-as évben 1023,2 milliárd forint forgalmat…
Tovább olvasom >Egy hónap múlva nyílik a Primark első hazai üzlete
Május 28-án 10 órakor megnyitja kapuit a Primark a budapesti…
Tovább olvasom >A Heineken erős volumennövekedést ért el az első negyedévben
A Heineken, a világ második legnagyobb sörgyártója, az első negyedévben…
Tovább olvasom >