Márciusban jön a Junior Expo

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 24. 12:06

Legalább 150 kiállító részvételére számít a rendező Agria Universitas Egyesület (AUE) az idei Junior Expóra Egerbe. Az első két rendezvény híre, valamint az idei évre tervezett programbőség megalapozhatja a sikert.

– A III. Junior Expo 2012. március 16–17-én az egri Agria Parkban százötven sikeresen működő fiatal vállalkozó számára teremt alkalmat, hogy díjmentesen bemutathassa tevékenységét, megismertethesse vállalkozását leendő üzleti partnereivel, és pontosabb képet kapjanak a vállalkozói környezetről – mondta Ráczné dr. Horváth Ágnes, az AUE elnöke. – A megjelenés formája szabadon választható, lehet kiállítás, termékbemutató, előadás egyaránt. A jelentkezés feltételei egyszerűek: bejegyzett, működő vállalkozás legyen, köztartozás nélkül, és legalább egy éve működjön.

A jelentkezők közül – a határidő február 15. – szakmai zsűri választja ki a résztvevőket, akikkel a szervező egyesület szerződést köt. Idén az eddiginél jóval több lesz a kísérő rendezvények száma is. A vállalkozásfejlesztési konferencia és a szaktanácsadások mellett szórakoztató programok várják a résztvevőket a helyszínen. Egerben azon a hétvégén kerül sor a borászok által szervezett Egri Csillag borbemutatókra, régiségvásárra és számos egyéb rendezvényre, melyek miatt akár egész hétvégére érdemes tervezni a Junior Expón való részvételt. (Világgazdaság Online)

Kapcsolódó cikkeink