Már regisztrálni is lehet az online Tesco-ba

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 01. 18. 11:00

Rövidesen indul a Tesco magyar webáruháza, a kereskedelmi lánc honlapja már lehetőséget nyújt a leendő felhasználóknak az előregisztrációra.

„Vásároljon velünk online és a kiválasztott termékeket házhoz szállítjuk az Ön számára legmegfelelőbb időpontban” – olvasható az oldalon. A regisztrációhoz egyelőre csak nevet, e-mail címet és irányítószámot kell megadni, „és azonnal értesítjük, amint a szolgáltatás elérhető lesz az Ön lakhelyén”. Akik kitöltik az űrlapot, azok egy e-mailt kapnak, amellyel 24 órán belül meg kell erősíteni a regisztrációt.

A térségben nem Magyarország lesz az első, ahol a Tesco online boltot nyit, sőt, a közép-európai országok között szinte az utolsók vagyunk ezen a területen. A brit hipermarketlánc korábban már a lengyeleknél, cseheknél és szlovákoknál is megnyitotta webshopját. Iglódi Csató Judit, az áruház marketingigazgatója egy novemberi kereskedelmi konferencián jelentette be, hogy az idei első félévben elindítják az online boltot.

Bár bolti termékeit nem, egyes szolgáltatásait már korábban is értékesítette online felületen a magyarországi Tesco. A tescoszolgáltatások.hu weboldalon egyebek mellett vásárlókártyát, tescós vásárlási utalványt lehet már most is rendelni. Emellett utazások és szállások lefoglalását lehetővé tevő honlapjuk is van, és mobilszolgáltatásuk. (index)

Kapcsolódó cikkeink