Már egész Budapesten házhoz szállít az Auchan

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 08. 30. 11:20

Most már Budapest teljes területén lehet rendelni az Auchantól, a boltlánc ugyanis az összes kerületre kiterjesztette a házhoz szállítást. A VIII. kerületbe például 400 vagy 500 forint külön díjat kell fizetni a szolgáltatásért – írja a napi.hu.


Az Auchan jókora csúszással tavaly novemberben indította el a házhoz szállítást, de első körben csak pár budai kerület, valamint az agglomerációs települések közül többek között Érden és Budaörsön volt elérhető a szolgáltatás.

A francia hátterű – Magyarországon összesen 19 hipermarketet működtető – kiskerlánc a webáruház megnyitására először 2014 végén utalt. Akkor az Indexnek adott interjújában beszélt a társaság vezetője, Dominique Ducoux azt mondta, talán már 2015-ben elindulhat az online üzletág. Az Auchan részben azért döntött az online bolt elindítása mellett, mert a hagyományos kiskereskedelemnél nagyobb mértékben bővült az internetes áruházak forgalma.


A nagyobb boltláncok közül a fővárosban a Tesco, a G’Roby, a CBA szállít házhoz, ez a kör bővül most az Auchannal. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink