Mandulaital, bio kecske- és juhsajtok, valamint laktózmentes válogatás az Év Termékei között

Dátum: 2018. 04. 05. 15:41

Az ALDI hét saját márkás terméke, illetve termékcsaládja nyerte el az idei Az Év Terméke Díjat, amelyet a GfK Hungária 2000 fős közvélemény-kutatása alapján ítéltek oda. A nyertes kínálatba bio- és vegán termékek, laktózmentes válogatás, kecske- és juhsajtok is bekerültek.

Az ALDI Bio Vegán Mandulaital egy laktózmentes termék, arabica kávéval feltuningolva, macchiato, kurkuma és matcha ízben. A termék csomagolása rendkívül praktikus, hiszen felnyitás után a pohár teteje egyszerűen visszazárható, és az ivónyíláson kényelmesen fogyasztható az ital. Az ALDI bio juh- és kecskesajtjai ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó, bio juh- és kecsketejből készített sajt-specialitások az igazi ínyenceknek. A sajtok összesen 8 féle ízben – friss juhsajt (natúr, metélőhagymás), juh camembert (natúr, borsos), friss kecskesajt (natúr, metélőhagymás), kecske camembert (natúr, borsos) – érhetőek el.

Az ALDI kínálatában kiemelt helyet kapó laktózmentes válogatással, vagyis a mascarpone krémmel, a friss sajttal és a lágysajttal a laktóz-intoleranciában érintettek számára kínál az áruházlánc alternatív termékeket 200, illetve 150 grammos kiszerelésben. A laktózmentes UHT-tej 2,8%-os zsírtartalommal pedig azoknak a fogyasztóknak szól, akik a laktózmentes kategóriában nem csak a sovány tejet szeretnék fogyasztani.