’Mall Of The Metaverse’ – bevásárlóközpontot nyitott a Metaversumban a Majid Al Futtaim

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 22. 09:16

A Majid Al Futtaim a dubaji World Government Summit-on jelentette be a „Mall of the Metaverse”, virtuális kiskereskedelmi és szórakoztató platformjának indulását.

A Mall of the Metaverse képviseli majd a Majid Al Futtaimot a Decentralandon, az egyik legfejlettebb metaverse platformon.

A Mall of the Metaverse nyitását több tesztelési fázis előzte meg és nyitva áll a bevásárlóközpont azon látogatói előtt, akik a kiskereskedelmi, szórakoztató és szabadidős kínálatban digitális élményeket keresnek – közölte a Majid Al Futtaim.

A bevásárlóközpontban a vásárlók megtalálhatják a Carrefourt, a VOX Cinemas-t, a THAT Concept Store-t, a Chalhoub Group modern keleti illatokra specializálódott márkáját, a Ghawalit, valamint a Samsung Store-t, és a későbbiekben pedig számos további márka és funkció lesz elérhető.

„Az elmúlt években megnőtt az igény a digitális élmények iránt, és mi azon dolgozunk, hogy a viselkedéstudományt és az adatokat felhasználva azt nyújtsuk a vásárlóknak, amit akarnak, és amire vágynak” – mondta Fatima Zada, a Majid Al Futtaim bevásárlóközpontok omnicsatorna- és digitális igazgatója.

„Gyors fogyasztói megfigyeléseink, melyeket cselekvési terv és számos tesztelési szakasz követte, mostanra egy teljes értékű projektet eredményeztek, amely egy lépéssel az online vásárlás előtt jár – ez a Mall of the Metaverse. A pláza fejlesztésének még a kezdeti fázisában vagyunk, és közben figyelemmel kísérjük vásárlóink változó igényeit, vágyait és elvárásait”.

ESM

Kapcsolódó cikkeink