Magyarországon is indul a világ legígéretesebb vállalkozásait kereső Chivas The Venture – A Vállalkozás

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 10. 11. 10:34

A Chivas Regal Magyarországon is elindítja a The Venture – A vállalkozás projektet, amelyben világszinten közel 1000 fiatal vállalkozás és start-up verseng az 1 millió dolláros fődíjért. A legígéretesebb magyar vállalkozás már 1 millió forinttal a zsebében utazhat majd a New York-i döntőre.

A Chivas Regal idén harmadszor indítja el a legígéretesebb, a társadalom számára leghasznosabb induló vállalkozások keresését. 1 millió dollár a díjalap, amellyel támogatni fogják azokat a vállalkozásokat, amelyek a jövőben a leginkább hozzájárulnak a társadalom, a világ hosszú távú fejlődéséhez. Az elmúlt években, a verseny korábbi fordulóiban a gazdaság legkülönbözőbb területein működő vállalkozások kaptak támogatást, például egy vezeték nélküli termőföld figyelő rendszer, amely a gazdaságosabb öntözést teszi lehetővé, vagy az a vállalkozás, amely műanyaghulladékból készít házépítésre alkalmas téglákat.

Magyarorszagon is indul...


A magyar vállalkozások először itthon mérettetnek meg szakértő zsűri előtt, és a decemberi magyar döntő nyertese 1 millió forint jutalommal a zsebében mehet a nemzetközi döntő felkészítő táborába, majd a New York-i döntőbe. A zsűri tagjai Weiszbart Zsolt a White Summers Budapest részéről, a Forbes Magazin start-up specialistája Zsiborás Gergő, az Insiderblog.hu és a Figyelő magazin szerkesztője Dr. Halaska Gábor, Kákosy Csaba a Day One Capital; Orosz Bálint a Skyscanner részéről, a Chivas Regal képviseletében Mosonyi Csaba márkaigazgató.
A vállalkozások jelentkezését 2016. november 13-ig várják, nevezni a The Venture nemzetközi oldalán a www.theventure.com –on, a regisztráció kitöltésével lehet.

Mosonyi Csaba a Chivas Regal magyarországi márkaigazgatója: Örülök, hogy Magyarország is csatlakozhatott a ehhez a programhoz, Magyarország híres a kreatív és innovatív ötletekről, már többször megmutattuk a világnak, hogy mennyi tehetséges ember születik hazánkban. A Chivas Regal szlogenje, a Win the right Way jegyében most azokat a vállalkozásokat keresi, amelyeknek ötlete, tevékenysége a társadalom számára is pozitív változásokat hozhat, ilyen vállalkozások beindítását támogatjuk a helyi 1 millió Forint díjjal és a nemzetközi megmérettetés lehetőségével, és amennyiben a nemzetközi versenyen is jól szerepel a magyar nyertes, az 1 millió dolláros díjalapból is jelentős hányadot szerezhet meg.

Kapcsolódó cikkeink