Magyarországon in megjelenhet a Double Coffee

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 05. 10:42

Hazánkban is keresi franchise-partnereit a Double Coffee kávézó-étterem hálózat.

A lett eredetű éttermek vendégei kellemes, barátságos és egyben modern környezetben fogyaszthatják kávéjukat. A logó a belső elrendezés, a megvilágítás, a pult, a felszolgáló személyzet viselete, és a reklámanyagok egyaránt illeszkednek a kávé ízéhez, illatához és aromájához.

A franchise-hálózat kávézói ideális helyszínt teremtenek üzleti találkozókhoz, baráti összejövetelekhez, vagy akár meghitt beszélgetésekhez egyaránt.

A Double Coffee egyik legfőbb megkülönböztető jegye, hogy más általános kávézókkal ellentétben, több mint 50-féle kávékészítési eljárást fejlesztettek ki. Étlapjaikon több mint 50-féle kávétípus mellett nagy választékban bármilyen ízlésnek megfelelő italok is megtalálhatóak. Mindemellett kínálatukon belül vendégeik, számos hideg-, és meleg reggeli ebéd és vacsoramenü közül választhatnak. Elismert és tapasztalt szakértőik időről-időre a vásárlók igényeire szabják, módosítják az aktuális étel-ital kínálatot.

A hálózatnak jelenleg 5 országban működnek egységei. Tizenkilenc Double Coffee étterem várja vendégeit Rigában (Lettország), hét Vilniusban (Litvánia), nyolc Kijevben (Ukrajna), és kettő Minszkben (Belorusszia). S végül, de nem utolsó sorban, a hálózat egyetlen nem európai egysége 2009 nyarán nyílt meg, Kínában. (franchiseportal.hu)

Kapcsolódó cikkeink