Magyar Turisztikai Ügynökség: egymillió látogató a Dubaji Világkiállítás magyar pavilonjában

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 03. 28. 10:30

Az egymilliomodik látogatóját fogadta a magyar pavilon a Dubaji Világkiállításon – tájékoztatta a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) hétfőn az MTI-t.

1 millió látogató

A szerencsés vendég egy japán hölgy volt, akit egy különleges, magyar termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal és egy egyedi emléklappal ajándékozott meg Tóth Andrea, az Expo 2020 Magyarország ügyvezetője és Tatár Szabolcs miniszteri biztos szombaton – közölték.

Már csak pár nap van hátra a világkiállításból, de a magyar pavilon továbbra is komoly népszerűségnek örvend. Az emirátusi The National magazin “Öt fantasztikus pavilon, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni” című válogatásába is bekerült, az épület előtt pedig folyamatosan kígyóznak a sorok, akár napi 8-9 ezer látogató is átlépi a pavilon küszöbét – áll a közleményben.

Március 28-án, hétfőn rendezik meg az utolsó, és egyben az egyik legnagyobb kulturális programot a magyar pavilon szervezésében. A kétórás koncert show a magyar fesztiválok hangulatát viszi el a világkiállításra olyan fellépők közreműködésével, mint a Bagossy Brothers Company, a Margaret Island, a Bohemian Betyars, Járai Márk vagy Lotfi Begi. Ezzel az expó 26 hete alatt több mint 40, az Expo 2020 Magyarország szervezésében megvalósult kulturális eseményen vehettek részt a látogatók közel 700 fellépő közreműködésével – írták.

 

Kapcsolódó cikkeink