Magazin: Vendég-szereplés
Rendkívül szimpatikus ötletről olvastunk az interneten – a müncheni barista bölcs módszere bárokban, kávézókban vagy akár még vendéglőkben is alkalmazható.
„Mind ismerünk olyan vendéget, aki valami speciális italt rendel, és ragaszkodik ahhoz, hogy részletesen elmagyarázza, hogyan kell azt elkészíteni, mert nem hiszi, hogy el tudjuk készíteni az ő segítsége nélkül. Nem bosszant fel az ilyesmi: a következő trükköt szoktam alkalmazni. Szokatlannak, eredetinek nevezem az italát – ezt szeretik hallani –, és megkérem, adjon neki ő valamilyen nevet. Az ital nevét kiírom a táblánkra, mellé az ő kereszt- vagy becenevét. Így én sem felejtem el, hogy hívják (érdemes, mert többször vissza fog jönni), és a barátait is elhozza oda, ahol hosszabb rövidebb ideig az ő itala is szerepel a hely különlegességei között.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Új üzenetekre van szüksége a növényi alapú húshelyettesítőknek 2024-ben
A kezdetben számos tényező folytán robbanásszerűen növekvő kategória eladásai tavaly…
Tovább olvasom >ChatGPT és az elismerések
Megkérdeztem a ChatGPT-t, mit gondol a díjakról. A válasz: elismerések…
Tovább olvasom >A hajózásban a hiszti rossz tanácsadó, vallja az egykori MAHART vezér, hajózási szakember, Szalma Botond.
Szalma Botond, a PlimSoll Zrt elnöke volt a FutureTalks podcast…
Tovább olvasom >