Magazin: Optimális táplálás kedvencünk egészségéért és jóllétéért

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 07. 03. 07:18

Hiszünk benne, hogy a táplálkozás az optimális egészség és jóllét alapja – és egy csodálatos élet kezdete. Ezért biztosítjuk, hogy minden Purina® PRO PLAN® receptúra a létfontosságú tápanyagok 100%-át tartalmazza minden egyes etetés alkalmával. Magas minőségű összetevőket válogatunk (mint a csirke, a bárány és a lazac darabok), finoman főzzük őket, így a tápanyagok jobban felszívódhatnak. Így több tud hasznosulni belőlük a test egyes részei számára, amely az általános egészségre is hatással van.

Emellett termékeink extra tápanyagok kombinációját tartalmazzák. Mindegyiket tudományos háttérre alapozva választottuk ki, hogy a speciális tápanyagok különféle egészségre jótékony hatással bíró termékelőnyöket hordozzanak.

A neve: OPTINUTRITION.

Az egyes termékelőnyök mentén a Pro Plan® Optinutrition portfoliója az alábbi termékcsaládokat tartalmazza:

Az OPTIBALANCE® egy általunk kifejlesztett tápanyag-kombináció, melyet kifejezetten azért dolgoztunk ki, hogy a felnőtt kutyák hatékonyabban legyenek képesek felvenni a szükséges tápanyagokat a szárazeledelből. A kutya életkorának, méretének és testfelépítésének megfelelő eledelek magas minőségű csirkedarabokkal készülnek.

A kölyökkutyák számára kifejlesztett Purina® PRO PLAN® OPTISTART® formula esszenciális tápanyagok segítségével támogatja a természetes védekezőképesség kifejlődését. Kolosztrumot tartalmaz, mely a kutya anyatejében is megtalálható előtej, ami antitestekkel védi a kiskutyát a vírusok és baktériumok ellen, míg saját immunrendszere kifejlődik.

Az OPTIAGE® formulával készült Purina® PRO PLAN® bizonyítottan javítja a 7 éven felüli kutyák agyműködését. A formula közepes szénláncú trigliceridek szabadalmazott keveréke, melyet az agy alternatív energiaforrásként tud hasznosítani, így bizonyítottan fokozódik a kutyák ébersége és szellemi frissessége.

Az OPTIDERMA® formulával készült Purina® PRO PLAN® klinikailag bizonyítottan segít az egészséges bőr és fényes szőrzet fenntartásában. Az omega-3 zsírsavak segítenek csökkenteni a bőr gyulladását, a B-vitaminok elősegítik a bőrsejtek regenerálódását, a cink pedig támogatja a kollagéntermelést.

A bárányban gazdag Purina® PRO PLAN® OPTIDIGEST® formulával készült termékek mind könnyen emészthető összetevőkből állnak, amelyek megkönnyítik a kutyák számára az emésztés folyamatát, és kiváló állagú, tömör székletet biztosítanak. Prebiotikum tartalma elősegíti a bifidobaktériumok szaporodását a bél mikroflórájának jobb egyensúlya érdekében.

Az OPTIWEIGHT® formulával készült Purina® PRO PLAN® túlsúlyos vagy ivartalanított felnőtt kutyák számára készült. Összetett szénhidrát- és magas rosttartalmának köszönhetően bizonyítottan elősegíti az egészséges fogyást és súlytartást, valamint a jóllakottságérzetet. Alacsony zsír- és magas fehérjetartalma pedig segíthet fenntartani a kutyák egészséges izomtömegét a súlycsökkentés idő-
szakában is.

Az OPTIPOWER® formulával készült Purina® PRO PLAN® eledelt szakértőink a fizikailag különösen aktív kutyák számára fejlesztették ki. Támogatja az állóképességet, az izmok gyors regenerálódását és az ízületek egészségét. (x)

Kapcsolódó cikkeink