Legyen az Ön boltja is StarStore!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 05. 27. 18:11

A Trade magazin meghirdeti a StarStore (korábbi nevén SuperStore) versenyét idén is.

A StarStore versenyen olyan értékesítési pontok indulnak eséllyel, ahol a koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

Fontos kritériuma a kiírásnak, hogy fizikai megjelenése is legyen az adott pályázatban szereplő értékesítési pontnak, vagyis csak webshoppal rendelkező egységek nem pályázhatnak. Az üzletek profiljában nincs megkötés, lehetőséget kap minden működő kategória, az élelmiszerbolttól a ruházati bolton át, a nemzeti dohányboltokig épp úgy, mint a háztartási gépeket, elektronikai berendezéseket árusító üzletek, patikák és gyártói márkaboltok is. Nevezhetnek tulajdonosok vagy bérlők, építészek, dizájnerek, kivitelezők, közösen vagy önállóan. A kategóriagyőztesek viselhetik és kommunikálhatják a StarStore 2020 címet, és a Trade magazin PR megjelenést is biztosít szerződés szerint.

A szakmai zsűri 16 boltkategóriában ítéli oda a StarStore díjakat, valamint a Store of the Year-díjat. Elbírálási szempontjaik közt az összhatáson és koncepcionális összhangon túl az eredetiség, kreativitás is szerepel. A Trade magazin facebook oldalán is megjelenő pályázatok közül a legtöbb szavazatot kapott nevezés közönség díjban részesül!

A szakmai zsűrizésre augusztusban kerül sor, a StarStore-okra a Business Days 2020 konferencia gálaestjén, ünnepélyes eredményhirdetés keretében derül fény.

 PÁLYÁZATOK BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2020.07.15.

Nevezési díj (1 pályázatra): 49 000Ft+áfa/pályázat (Minden további nevezés 39 000Ft+áfa /pályázat)

További információ és online nevezési lehetőség ezen a linken érhető el!

Ne maradjon le idén sem a versenyről!

 

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink