Külföldön nyit hotelt a budapesti székhelyű szállodacsoport

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 10. 30. 10:12

Október elején az osztrák fővárosban nyílt meg a budapesti székhelyű Mellow Mood Hotels szállodacsoport első külföldi szállodája, a 4-csillagos La Prima Fashion Hotel Vienna – közölte a Turizmus Online-nal a szállodacsoport.

A 49 szobás, 5 szintes La Prima FashionHotel Vienna Bécs 5. kerületében, a Schönbrunner Strasse 41. szám alatt nyitotta meg kapuit egy 19. századi, teljesen felújított épületben.

A Sameer Hamdanés Zuhair Awad tulajdonában lévő Mellow Mood Hotels csoport Fashion Hotels márkájához tartozó szálloda a cégcsoport első külföldi egysége. A kategória nem véletlenül kapta ezt a nevet, az egyedi stílus és színvilág követi a legújabb trendeket.

A különleges stílusú, kellemes hangulatú szoba nyugalmát a belső udvar és a számos kis terasz tovább fokozza. A hófehér falak tiszta eleganciája tökéletes összhangot alkot az üvegek különleges tengerzöldjével és a bútorkárpitok meleg színével.

Az épületbe lépve tágas lobbi fogadja a vendégeket, mely hamarosan időszakos kiállításoknak is otthont ad. Szemben a lobbival az elegáns reggelizőből a vendégek a Schönbrunner Strasse forgatagára tekinthetnek ki.

A szálloda nem csak az egyéni, üzleti vagy csoportos utazókat várja, rendezvényterme és tárgyalója kiválóan alkalmasak kisebb szemináriumok, tréningek, megbeszélések és üzleti tárgyalások lebonyolítására 40 fős létszámig, melyhez a legmodernebb technikai felszerelések és az ingyenes WiFi elérés is biztosított.

A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a város legfőbb látványosságai könnyedén elérhetőek. (turizmusonline.hu)

Kapcsolódó cikkeink