Kiváló minősítést kapott a SPAR Regnum húsüzeme
Az idén 15 éves Regnum Húsüzem és Oktatóközpont sikerrel teljesítette az ISO 22000:2005 szabvány előírásait a megerősítő felülvizsgálat szerint. A tanúsítási folyamat végén kiemelték a SPAR húsüzeme tevékenységének magas színvonalát, a munkavállalók és a vezetők jeles szakmai felkészültségét és hozzáállását is.
A kiskereskedelmi lánc saját húsüzeme, a bicskei logisztikai központ területén működő Regnum Húsüzem és Oktatóközpont az ország egyik legmodernebb technológiával működő húsfeldolgozó egysége. Az üzem látja el friss és minőségi, saját márkás húsárukkal és húskészítményekkel, illetve sajtokkal a SPAR összes, több mint ötszáz üzletét.
„Húsüzemünk minőségirányítási rendszere 2010 óta az ISO 22000:2005 szabvány szerint tanúsított. Az ebben az évben május közepén végzett, úgynevezett felügyeleti auditálást – mint a korábbi esztendőkben – húsüzemünk sikerrel teljesítette. A szabvány egyik legfontosabb szempontja a vásárlói elégedettség. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy a Regnum Húsüzem újra kiváló osztályzást nyert a minősítő folyamatban” – mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője. //
Kapcsolódó cikkeink
Ezermilliárd forint feletti forgalmat realizált 2023-ban a SPAR
A SPAR Magyarország a 2023-as évben 1023,2 milliárd forint forgalmat…
Tovább olvasom >Régiók Kincsei – hazai finomságok a SPAR polcain
Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók…
Tovább olvasom >Meghosszabbítja együttműködését a hollandiai SPAR az EG Grouppal
Meghosszabbítja együttműködését a SPAR Netherlands az EG Grouppal (Euro Garages)…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ezermilliárd forint feletti forgalmat realizált 2023-ban a SPAR
A SPAR Magyarország a 2023-as évben 1023,2 milliárd forint forgalmat…
Tovább olvasom >Egy hónap múlva nyílik a Primark első hazai üzlete
Május 28-án 10 órakor megnyitja kapuit a Primark a budapesti…
Tovább olvasom >A Heineken erős volumennövekedést ért el az első negyedévben
A Heineken, a világ második legnagyobb sörgyártója, az első negyedévben…
Tovább olvasom >