Kibővült karácsonyi hitelválaszték a Tesco-tól

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 12. 03. 00:00

Számos sajátmárkás elektronikai termék 0 %-os THM-es hitellel, 12 havi részletre is elvihető.

A Tesco új pénzügyi partnerrel, a Magyar Cetelem Bankkal közösen vág neki az idei karácsonyi vásárlási szezonnak. A korábbinál lényegesen rugalmasabb, összesen hatféle áruvásárlási hitelt kínálnak az ország 68 Tesco hipermarketjében. A vásárlók számára elsősorban a gyorsabb, rugalmasabb ügyintézés és a családi költségvetéshez jobban igazodó részletfizetési lehetőségek jelentenek újdonságot. Fontos, hogy a hitelekkel kapcsolatos ügyintézés negyedórára csökken a Tesco áruházakban, ha valamennyi szükséges dokumentum (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, munkáltatói igazolás vagy a jövedelmet tartalmazó két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat) rendelkezésre áll.


A Tesco Pénzügyi Partner szolgáltatások gyorsabb igénybevételéhez a  legnagyobb hipermarketekben a karácsonyi szezonban a Tesco megduplázott létszámmal, és két hitelpulttal várja a vásárlókat. A hagyományos szórakoztató elektronikai és háztartási termékek mellett az idén néhány drágább játékféleség is vásárolható hitelre.


A 0 %-os THM-es hitelek kiemelten kapcsolódnak például a Tesco új, sajátmárkás Technika LCD televízióihoz. A Tesco Vásárlókártyával pedig már a jóváhagyás napján 50.000 forintért, a kártya kézhezvétele után pedig akár több százezer forintért lehet vásárolni. Különleges karácsonyi akcióként a kártyához kapcsolódik egy 4 hónap futamidejű áruhitel, 0 %-os THM-mel.

Kapcsolódó cikkeink