Ki kicsoda?

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 02. 05. 08:00

Ki kicsoda?Peter Linzbach
Az Otto-csoportnál töltött hosszabb időszak után, tizenegy éve csatlakozott a Metróhoz, mint a Cash & Carry szektor beszerzési igazgatója, majd ügyvezető igazgató lett. Következő beosztása a Metro Cash & Carry International operációs igazgatója, és három éve onnan nevezték ki jelenlegi posztjára.

Chris Percy
A Nielsennél a 45 országot magában foglaló fejlődő országok régiós kereskedelmi kapcsolatait vezeti.
Új-Zélandon született, és tizenöt éves pályája során sokféle tapasztalatot gyűjtött a kiskereskedelemről. Korábban élelmiszert, majd tartós fogyasztási cikkeket árusító új-zélandi cégeknél dolgozott, és kategóriamenedzsmentre specializálódott.
A Nielsennél 1999-ben kezdett Hongkongban, mint az észak-ázsiai kereskedelmi kapcsolatok irányítója. Onnan került jelenlegi munkakörébe, és előbb Varsóba költözött, majd a ciprusi Nicosiába, ahol feleségével és két gyermekével él.

Steve Reynolds
1986-ban lépett be a Tesco piackutatási részlegéhez. Onnan hamarosan átkerült a vállalati marketinghez, a London közelében lévő Chesunt városkában lévő központba. Egy évet Skóciában is töltött marketingvezető pozícióban, majd visszatért Angliába, és a vásárlói kártyákkal foglalkozott.
1996-ban költözött Magyarországra. Nálunk az évek során három hipermarketet igazgatott, majd 2004-ben nevezték ki marketingigazgatónak. Budapesten él magyar feleségével és három gyermekével.

Kapcsolódó cikkeink