Kézműves sör a foodpandánál

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2021. 11. 11. 08:41

A szeptember vége óta foodpanda márkanévvel jelentkező NetPincér már a márkaváltáskor jelezte, hogy az új név új lehetőségeket, illetve fejlesztéseket is tartogat. Ennek egyik eleme az az együttműködés a Monyo Brewinggal, amelynek eredményeként a panda marketekben elérhető a limitált kiadású, könnyed Session IPA, a Panda Manna.

Illatban és ízben a mandarinos, sárgadinnyés ízjegyek dominálnak

Az elmúlt csaknem egy évben rengetegen kipróbálták a panda marketet és a tapasztalatok alapján, aki egyszer rendel a hálózattól, az máskor is visszatér. A sok rendelői számból pedig még több érdekességet lehet megtudni. A statisztikák például azt is mutatják, hogy ha azonnali élelmiszer rendelésről van szó, akkor a panda market adatai alapján a sör a legnépszerűbb termék, ezt követi a víz és a kóla,valamint a tej, a zsemle, illetve a banán. A folyékony kenyér olyannyira közkedvelt, hogy hónapról hónapra tartja magát a képzeletbeli dobogón, a hét második felében és ünnepnapokon pedig még inkább a csúcsra tör. Ezért is jött az ötlet a foodpanda részéről a co-branded sör megalkotására. Hiszen, bár átlagosan több, mint 60 féle sör közül választhatnak a panda market vásárlói – köztük számos kézműves sörből – , mégis más egy igazi limitált kiadású hazai sör, amit kimondottan csak az üzlethálózat rendelői számára készítettek. Így született meg a Panda Manna, amely mindegyik panda marketben elérhető, illetve, hogy minél többen megismerkedjenek az új termékkel, az első időszakban néhány kiemelt vendéglátóhelyen is megkóstolhatják a fogyasztók.

A Panda Manna egy könnyed Session IPA, mely minden tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt az IPA-kat szeretjük, és session sörhöz illően alacsonyabb az alkoholtartalma (4,8%), így kifejezetten jól csúszik. Könnyű, friss és üde sör, amihez amerikai (Centennial), valamint újhullámos német (Huell Melon) komlókat használtak fel. Ezeknek és a hidegkomlózásnak köszönhetően illatban és ízben is egyaránt a mandarinos, sárgadinnyés ízjegyek dominálnak. Aranyló szín, száraz kortyérzet, illetve moderált keserűség jellemzi, ami miatt könnyen újra és újra elcsábulhatunk.

A Panda Manna elérhető a panda marketekben országszerte, ráadásul most november 30-ig ingyenes kiszállítással rendelhetünk a foodpandán elérhető több, mint 500 üzlettől.

Kapcsolódó cikkeink