Kétmilliárd forintos beruházással újított fel áruházakat a Tesco

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 04. 24. 11:32

Megújult áruházzal várja vásárlóit Kecskeméten és Nyíregyházán a Tesco. Az egy-egy milliárd forintos befektetésből az áruházak valamennyi osztályát felújították: számos új berendezés kapott helyet a könnyebb, kényelmesebb kiszolgálás érdekében. Az év során további áruházak is megújulnak majd, jelenleg a budaörsi és a csepeli Tesco felújítása zajlik.

A Tesco célja, hogy napról napra többet nyújtson vásárlóinak, és ennek érdekében fejleszti áruházait is. A kecskeméti és a nyíregyházi áruházak felújítására fordított mintegy kétmilliárd forintos beruházásból az üzletek minden osztálya megújult: új hűtési rendszerrel, frissáru pultokkal, valamint új ruházati és háztartási osztállyal várják a vásárlókat. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében az ügyfélszolgálati és a Tesco Pénzügyi Partner pultok is megújultak, az eladótérbe pedig környezetbarát és energiatakarékos LED világítás került, hogy a vásárlók kényelmesen és kellemes körülmények között végezhessék a bevásárlást.

A felújított kecskeméti és nyíregyházi Tescókba új bérlők is költöznek. A kecskeméti áruházban H&M és CCC nyílik, Nyíregyházán pedig az újonnan megnyílt Reno cipőbolt mellé Decathlon és egy Rossman várható.

A Tesco idén országszerte több áruházának megújítását is tervezi. Zavartalan nyitva tartás mellett Budaörsön és Csepelen a felújítás jelenleg is zajlik.

Kapcsolódó cikkeink