Két legenda egy színpadon: Robbie Williams a Purina videójában egy fekete-fehér cicával énekel

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 01. 25. 09:24

Vadonatúj dallal jelentkezik Robbie Williams, méghozzá a méltán híres cica, a csintalan fekete-fehér Felix új hangjaként. Az It’s Great To Be a Cat című szerzeményt saját macskái inspirálták.

Az énekes másodhegedűs csupán a cikkben

A világsztár új, It’s Great To Be a Cat című szerzeménye a PURINA európai reklámkampánya keretében debütál. Az énekes színészi tehetségét is megcsillogtatja a dalhoz tartozó videóklipben, melyben a híres cicával, Felixszel tűnik fel: a vicces filmben végigkövethetjük csintalan párosukat, ahogy közös premierjükre készülődnek. A klipben Robbie Williamsnek csak a másodhegedűs szerepe jut, miközben megpróbálja rögzíteni fülbemászó dalát a zenekarral.

„Nincs több zsákbamacska, én vagyok Felix új hangja. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután saját otthonomban is tanulmányoztam rosszalkodó, huncut viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!”

– mondta Robbie Williams. Az új dal ragyogó pontossággal mutatja be, hogyan élvezik az életet házi kedvenceink, csakúgy, mint a márka furfangos Felixe. 

„Felix utánozhatatlan párost alkotott Robbie Williamsszel: a két csintalan sztár tagadhatatlanul illik egymáshoz, és egy tökéletes forgatókönyvet alkottak egy olyan kampányhoz, melyben az egyadagos macskaeledelek között Magyarországon piacvezető, közel 5 milliárd forintos éves kiskereskedelmi forgalommal rendelkező, népszerű Felix macskaeledel márka a főszereplő.”

– mondta Hanzel Lajos, a Nestlé Purina Magyarország vezetője.

 

Kapcsolódó cikkeink