Kávézót nyitott az Oasis

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 04. 14. 10:01

A vásárlás mellett étkezési és szalonszolgáltatásokat együttesen kínálva nyitott házon belüli kávézót és szépség bárt az Oasis, divat kiskereskedő cég. A Dalziel & Pow Design által megálmodott új koncepcióáruház, tavaly novemberben nyílt a londoni Tottenham Court Roadon, a város regenerációs projektjének szívében.

Oasis_opt

A két szinten elhelyezkedő, 3200 négyzetméteres üzletbelső kialakítását az „álomotthon” ihlette. A Saucer & Spritz kávézó és Prosecco bár, a teljesen egyező ülőalkalmatosságaival egy György-kori udvarra emlékeztet. Emellett reggeli, ebéd és délutáni tea elfogyasztására is lehetőség van a félemeleten kialakított kávézóban vagy a földszinti teraszon. Délután három órától azonban a teáscsészék koktélos poharakra cserélődnek, még a pult mögötti háttér is átváltozik, és ezáltal esti helyszínné alakul, amely este tíz óráig áll a vendégek rendelkezésére.
A Pin & Polish szépségszalon pedig hívogató környezetben puha ülésekkel és merész, szitakötő-mintás tapétával kínálja manikűr, pedikűr és hajformázó szolgáltatásait.

Furcsa elemek és rejtett részletek széles skáláját foglalja magában az egész kávézó és szépség bár. Kezdve a sort az ananász alakú világítással a Saucer & Spritzben vagy egy csipetnyi üveg körömlakkal Pin & Polishban.

Kapcsolódó cikkeink