Karácsonyi menüsort és malacot is rendelhetünk a Danubius Hotelstől…

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 12. 04. 10:35

… az irodába vagy akár otthonra. Az irodahotel szobákban pedig kényelmesen dolgozhatunk, étkezhetünk és szaunában lazíthatunk.

A járványhelyzet a turisztikai szereplőket is kihívások elé állította, a Danubius Hotels pedig a megváltozott piaci igényekhez igazodva új szolgáltatásokkal bővítette kínálatát. Szállodáinak szobáit napközbeni irodaként is kibérelhetjük, élvezve ennek számos előnyét: felszolgált, könnyű ebédet, forró kávét fogyaszthatunk, és akár privát szaunában lazíthatunk a nap végén. A vendéglátó egységek zárva tartása miatt pedig a szállodalánc bővítette catering szolgáltatásainak körét: készen házhoz szállít akár egy komplett karácsonyi menüsort, sült malacot, vagy pulykát mely a céges ebédek mellett a családi étkezések esetén is tökéletes választás.


Az otthoni munkavégzés tavasszal sokak számára egy izgalmas és új élmény volt, azonban most már talán sokan vágyunk vissza a megszokott irodai környezetünkbe. Annak ellenére, hogy kényelmes lehet két online meeting között betenni egy mosást, sokszor nehéz egyensúlyt teremteni az otthonunkba begyűrűző munka és magánéletünk között. A szállodalánc ezeket szem előtt tartva alakította ki irodahotel szolgáltatását, hiszen felszerelt hotelszobái Budapesten és Győrött várják azokat, akik kényelmes irodai légkörben szeretnének hatékonyan, zavartalanul dolgozni – és nem csak a háttérképpel elfedni az online értekezleten a zavaró tényezőket.

A szobák napi, vagy akár heti bérléssel is elérhetők és a biztos internetkapcsolat garantálja, hogy ne kelljen otthon szolgáltatónk miatt aggódni. A koncentrált munkavégzésről két üveg ásványvíz, valamint a kávé- és teabekészítés gondoskodik, ha pedig megéhezünk egyenesen szobánkba kérhetjük a könnyű ebédünket. Személyes üzleti tárgyalásainkat akár egy tágas lakosztályban is lebonyolíthatjuk 2-3 fővel, megfelelő távolságot tartva, de erre a célra bérelhető meeting termek is rendelkezésre állnak a szállodákban. Egy munkával töltött nap után pedig mi sem lehet kellemesebb, mint a szobához tartozó privát szaunában kiengedni a gőzt.

A Danubius Hotels ajánlatait mindig az aktuális rendeletekhez igazítja, így amint lehetséges, étteremben elfogyasztható ebéddel és wellness használattal is bővül az irodahotel szolgáltatás.

A cégek és családok számára egyaránt kiváló megoldás az új házhozszállítási szolgáltatás, amely a Danubius Hotels több évtizedes éttermi tapasztalatain alapul. A szállodalánc a legkülönbözőbb létszámok igényeire szabva a magas minőség megtartása mellett házhoz szállítja a kiválasztott fogásokat, melyeket a biztonságra ügyelve személyzet nélkül biztosít. A menüsor a Danubius séfjei által összeállított, kiegyensúlyozott étrendet követi, a kínálat pedig a karácsonyi időszakban ünnepi elemekkel is bővült. Így munkatársainkat, partnereinket, vagy akár családunkat is meglephetjük: pulyka, vagy egészben sült malac is kerülhet az asztalra, népszerű karácsonyi édességekkel megkoronázva az étkezést.

 

A házhozszállítás természetesen nem csak az ünnepi időszakban, hanem azon túl is elérhető lesz, a klasszikus és könnyű menüsorral. Így az év elején is lehetőség lesz minőségi fogásokat fogyasztani irodai környezetben, vagy akár egy vasárnapi családi ebéden.

Kapcsolódó cikkeink