Karácsonyi ékszer- és csokoládészalon várja a vendégeket hétvégén

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 12. 12. 11:00

Az ékszerek és csokoládék mellett karácsonyi szalonzenével, kézműves foglalkozásokkal, zenei és táncos fellépésekkel várja a gyerekeket és a felnőtteket péntektől vasárnapig a 10. Hungoro Ékszer és Csokoládé Szalon a fővárosi SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban.

hungoro

A rendezvényközpont C csarnokában minőségi bizsuk, arany, ezüst és acél ékszerek, ezeken kívül kézzel készült táblás csokoládék és bonbonok széles választéka közül válogathatnak az érdeklődők.

A csokoládés standoknál olyan újdonságokkal ismerkedhetnek meg a vendégek, mint a csokigyurma, kipróbálhatják a csokifestést, sőt a csokimasszázst is.

A zenei színpadon fellép Tóth Vera, Gájer Bálint és a Non Stop együttes, a táncstúdiók közül bemutatkozik a Jamland, a Laukrisz, a New Dance World, a Rock and Magic és a Starlight Dance tánciskola.

A gyerekeknek karácsonyhoz kapcsolódó kézműves foglalkozásokat tartanak. Kicsik és nagyok bögrét, gipszdíszeket festhetnek, karácsonyi képeslapot készíthetnek vagy ékszereket és ajándékdobozokat gyárthatnak, amelyek a család karácsonyfája alá kerülhetnek. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink