JUST Egg: a mungóbab az új tojás
Tojáshelyettesítő, növényi alapú terméket dobott piacra Kínában a JUST nevű startup. A mungóbabból készült alternatívából állítólag pontosan olyan ízű rántottát lehet készíteni, mint a valódi tojásból.
Az áltojás egyik fő előnye, hogy sokkal alacsonyabb a karbonlábnyoma, mint a valódi tojásénak. A mungóbab Kínában és Ázsia más területein nagyon fontos szerepet játszik az étkezésben.
A vegán tojások mellett a JUST egy sor más, növényi alapú terméket is gyárt. A JUST Egget hamarosan az észak-amerikai és az európai piacokra is bevezetik majd.
Kapcsolódó cikkeink
Karbonsemleges minősítést kapott a Morrisons tojása
Megszerezte a British Standards Institution (BSI) karbonsemleges minősítését a Morrisons…
Tovább olvasom >Olcsóbb tojást hozott az idei húsvét a tavalyihoz képest
A KSH adatai alapján Magyarország 1%-kal több héjas tojást (32,7…
Tovább olvasom >Széles skálán mozognak a húsvéti slágercikkek árai
Az ünnepek közeledtével megindult a húsvéti készülődés, és a boltok…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bertolli Carbonara tésztaszósz
A Bertolli Carbonara tésztaszósz elkészítésének kulináris titkát autentikus olasz receptek…
Tovább olvasom >XIXO Pink Lemonade Eper- és Lime 250 ml, szénsavas üdítőital
A XIXO márka büszkén mutatja be legújabb innovációját a szénsavas…
Tovább olvasom >Fütyülős Tutti Frutti
Közeledik az év legszínesebb időszaka, ezzel érkezik a Fütyülős egyik…
Tovább olvasom >