Júniusban ginfesztivál!

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2021. 12. 08. 10:26

A  Bálna Budapest ad otthont jövő nyáron a Gin Market Budapestnek, az első nagyszabású hazai fesztiválnak, amelyen a giné lesz a főszerep. Június 10. és 12. között az ital rajongói és a kezdő fogyasztók egy rendhagyó eseményen ismerkedhetnek meg a legkiválóbb hazai és külföldi márkák ginjeivel és tonikjaival.

Lehetőség a kóstolásra, ismerkedésre a ginek világával

Új reneszánszát éli a gin, azonban itthon eddig még senki nem vállalkozott nagyobb léptékű ginfókuszú esemény megrendezésére, annak ellenére, hogy a külföldi ginfesztiválok évről évre töretlen sikert aratnak a borókás ital fogyasztóinak körében. Itt az ideje hát komolyan venni a ginláz: háromnapos fesztivál keretein belül lehetőség nyílik kóstolásra, ismerkedésre a ginek lenyűgöző világával – igy gondolták a Gin Market Budapest megálmodói is.
A szervezők a fesztivál formátumon csavartak egyet, és az újhullámos piackultúrából is inspirálódtak: így született meg a market műfaja. A Gin Market Budapest egy kötetlen, életteli hangulatú esemény, ahol a látogatók standról standra járva kóstolhatják végig a hazai és külföldi márkák legkiválóbb ginjeit a megfelelő tonikpárosítással vagy akár koktél formájában. A légkör vidám és pezsgő, és ahogy a nappal éjszakába fordul át, DJ-k alapozzák meg a hangulatot.

 

Kapcsolódó cikkeink