Izgalmas l’Atelier újdonságok az ünnepekre
Októbertől már elérhetőek a l’Atelier új variánsai Magyarországon is.
Málnadarabokkal gazdagított táblás Ruby csokoládéval, valamint exkluzív pralinéválogatással bővíti kínálatát októbertől a Nestlé.
Az elegáns megjelenésű l’Atelier Ruby természetes rózsaszín árnyalatát, valamint különleges bogyós-gyümölcsös ízvilágát egy speciális, rubin kakaóbabnak köszönhetően nyeri el.
A töltött l’Atelier Les Bouchées pralinékülönlegességek étcsokoládés-málnás, valamint tejcsokoládés-mogyorós változatokban kerülnek a boltok polcaira.
Az új kézműves jellegű desszertek egyedülálló íz- és textúra élményt közvetítenek. Csokoládéink gondosan válogatott összetevőkkel készülnek mindazoknak, akik szeretnének prémium, minőségi élményeket varázsolni a hétköznapokba. A termékcsomagoláson tápanyagösszetételi- és adagolási információt helyez el a cég, hogy ezzel is segítse vásárlóit a tudatos döntések meghozatalában.
Kapcsolódó cikkeink
Két kezdeményezést indít a Nestlé kakaóellátási lánca szén-dioxid-mentesítésére
A globális élelmiszeripari vállalat közölte, hogy új projektjei célja, hogy…
Tovább olvasom >Kényelmi, de nem luxus!
Nem csak a nagy élelmiszeripari vállalkozások írják a finger foodok…
Tovább olvasom >Kakaó- és cukordrágulás: mit várhatunk a boltokban húsvét előtt?
Az elmúlt hónapokban rendkívül jelentős mértékben emelkedett a kakaó és…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Hét vidéki nagyvárosban bővíti szolgáltatását az IKEA
A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti…
Tovább olvasom >Korán érkezik a nyár a Borsodi Friss új ízével
Új, egzotikus ízvilágú taggal bővül a Borsodi Friss termékcsalád. A…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: bőven jut exportra is a magyar tormából
A hazai piac mellett bőven jut exportra is a kiváló…
Tovább olvasom >