Izgalmas l’Atelier újdonságok az ünnepekre
Októbertől már elérhetőek a l’Atelier új variánsai Magyarországon is.
Málnadarabokkal gazdagított táblás Ruby csokoládéval, valamint exkluzív pralinéválogatással bővíti kínálatát októbertől a Nestlé.
Az elegáns megjelenésű l’Atelier Ruby természetes rózsaszín árnyalatát, valamint különleges bogyós-gyümölcsös ízvilágát egy speciális, rubin kakaóbabnak köszönhetően nyeri el.
A töltött l’Atelier Les Bouchées pralinékülönlegességek étcsokoládés-málnás, valamint tejcsokoládés-mogyorós változatokban kerülnek a boltok polcaira.
Az új kézműves jellegű desszertek egyedülálló íz- és textúra élményt közvetítenek. Csokoládéink gondosan válogatott összetevőkkel készülnek mindazoknak, akik szeretnének prémium, minőségi élményeket varázsolni a hétköznapokba. A termékcsomagoláson tápanyagösszetételi- és adagolási információt helyez el a cég, hogy ezzel is segítse vásárlóit a tudatos döntések meghozatalában.
Kapcsolódó cikkeink
Adattudományi módszerekkel és az AI segítségével azonosít a Nestlé a „klímarezisztens kávécserjéket”
A Nestlé szakértői azt vizsgálják, hogy a fejlett adattudomány és…
Tovább olvasom >Állati mikrobiomot elemző tesztkészletet vezet be a Nestlé az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokban vezette be a Nestlé a Petivity Microbiome…
Tovább olvasom >Kilőtt a kakaó ára, hamarosan érződik a kiskereskedelemben is
Az elmúlt időszakban hatalmas ugrásokat produkáltak a kakaóárak a nemzetközi…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
NGM: családok életét jelentős mértékben befolyásolják élelmiszer és az egészségügyi ráfordítások és az üzemanyagárak
A felmérések szerint a lakosság legjelentősebb kiadásait az élelmiszer és…
Tovább olvasom >Jól halad a Tesco a fenntarthatósági projekttel
A Tesco elkötelezett a fenntartható működés iránt, és ambiciózus célokat…
Tovább olvasom >Régiók Kincsei – hazai finomságok a SPAR polcain
Hazai kistermelők piacra jutását segíti a SPAR Magyarország a Régiók…
Tovább olvasom >