Ismét online árverést hirdet a Tesco

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 05. 12:10

Ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit és eszközeit a Tesco. Az összesen 268 tételt felkínáló aukciót december 15-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten, illetve a lánc győri és budapesti raktáraiban.

Internetes árverésen értékesíti használt eszközeit és berendezéseit a Tesco − nyilatkozta a nagy volumenű kiárusításról a projekt vezetője. Mozga László elmondta, a legtöbb berendezési tárgynak és gépnek kötött csereciklusa van, amelyet a lánchoz tartozó üzleteknél szigorúan be kell tartani, emellett az ÁNTSZ és más jogszabályi előírások változása több helyen lehetővé tették az üzleti berendezések mennyiségének racionalizálását is. Az így most összegyűlt eszközök értéke kikiáltási áron mintegy 50 ezer euró. A tételek döntő többségét először kínálják eladásra, az előző aukcióból csak néhány került bele újra az értékesítési körbe.

A közép-kelet-európai országokban kihirdetett árverés virtuális kalapácsa alá a Tesco üzletekből a vállalat két eszközraktárába összegyűjtött berendezési tárgyak és gépek kerülnek. A hosszú aukciós listán többek között sütőipari gépek és eszközök, kínálók, szállítók, irodabútorok és bevásárlókocsik, rozsdamentes mosogatók, szeletelők, hűtött munkaasztal, habtálcás csomagoló is szerepel. Az árverésen december 15-én, kizárólag online formában lehet licitálni. Az eladásra kerülő tárgyak viszont december 13-14-én személyesen is megtekinthetők a Tesco győri és budapesti raktáraiban – írja a Világgazdaság Online.

Kapcsolódó cikkeink