Indul az első magyar zöldség-gyümölcs franchise hálózat

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 09. 02. 11:20

Szeptember végén nyílik a Vitamin Szalon hálózat első franchise üzlete Szegeden.

VitaminSzalon_1

A referencia üzlet tavaszi nyitását követően, szeptember végén, az első franchise partner is megkezdi működését Szegeden. A jogtulajdonos tervei szerint az év végégig a fővárosban is megnyílik az első Vitamin Szalon üzlet.

A Vitamin Szalon a jövő zöldség-gyümölcs üzlete, ahol a vásárlók kedvező áron jutnak friss, jó minőségű magyar termékekhez, igényesen kialakított, vásárlóbarát környezetben. A Vitamin Szalon koncepció célja, hogy közvetlenül a hazai termelőktől beszerzett termékeket forgalmazó, országos franchise hálózatot hozzon létre. Az üzleti koncepció a nagyáruházi professzionalizmus és az igényes sarki zöldséges boltok előnyeit ötvözi.

A Vitamin Szalon egységekben számos új, innovatív megoldást találnak a vásárlók, amelyek egyedülállóvá teszik a hálózatot. Az üzletekben használt különleges árukiemelő rendszer, az informatív, átlátható, integrált elektronikus ártáblák mind a hálózat által kifejlesztett, egyedi megoldások. A légkondicionált, párásítóval ellátott, kitűnően megvilágított szalonokban áttekinthetően, látványosan elrendezett, bőséges választék tárul a vásárlók szeme elé. A vásárlást szakképzett eladók, kóstoltató pult, receptnyomtató és árufelismerő okosmérlegek segítik.

Számos hazai termelő és családi gazdaság dolgozik azért, hogy a Vitamin Szalonok kínálatába mindennap friss és zamatos zöldség-gyümölcs kerüljön. Ezek a magyar termelők akiknek bázisát a Kert-Ész Klub Magyarország tagjai adják – környezettudatos termeléssel, biológiai növényvédelemmel és a jó gazda gondosságával állítják elő termékeiket. A friss zöldség-gyümölcs, valamint szárazáru kínálat mellett magas minőségű hazai kézműves termékek lekvárok, szörpök, tészták, mézek, snackek – is megtalálhatóak az üzletek kínálatában.

A Vitamin Szalon egységek olyan új beszerzési csatornát nyitnak meg a vásárlók előtt, ahol a Termékeink védjegye termelőink neve! szlogenhez hűen a termékeiket arcukkal, nevükkel vállaló termelők állandó, jó minőségű és zamatos vitaminforrást biztosítanak.

Kapcsolódó cikkeink