Indul a karácsonyi szezon a Tescóban

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 30. 00:02

2009. október 29-től karácsonyi díszben, gazdag ünnepi kínálattal és kedvezményes árakkal – némely termékek esetében akár 50 százalékos kedvezménnyel – várják a vásárlókat az ország összes Tesco áruházában.

Az ünnepi dekorációba felöltöztetett áruházak nagyobb, elkülönített karácsonyi vásárlóterülettel várják az érdeklődőket, minden eddiginél gazdagabb játékkínálattal. Már az egészen kicsik számára is kapható számos Disney bébi-játék. Fiúknak olyan népszerű sorozatokhoz kapcsolódó játékokat ajánl az áruházlánc, mint a Hot Wheels, a Star Wars, a Transformers, Thomas a gőzmozdony vagy a Disney-féle Verdák. Várhatóan a szezon egyik slágere lesz a Ferrari elektromos kisautó. A lányok számára a My Little Pony, a Barbie, a Little Pet Shop, a Disney Princess és számos Hannah Montana meglepetés kapható. Nagyobb lányok számára lehet ideális ajándék „Az én titkos naplóm”, amely minden bizalmas információt megtart magának.
A Tesco a vásárlók otthonainak díszítéséhez is újszerű megoldásokat kínál. Az idei szezon divatját minden bizonnyal a speciális, átlátszó anyagból készült dekorációs elemek diktálják majd, emellett nem lesz hiány a hagyományos díszekből sem.
Különleges szolgáltatásként a hipermarketekben „karácsonyi játékmesterek” segítenek a vásárlóknak a gyermek életkorának és érdeklődésének leginkább megfelelő játék kiválasztásában.
Idén is rendkívül nagy műszaki cikk kínálattal találkozhatunk a Tesco hipermarketekben. November 27-től már kedvezményes árakon érhetők el a legnagyobb márkák termékei. 
Október 30-tól új hűségakciót indul: az elegendő pontot gyűjtő vásárlók jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak Silvano Brizzi ékszereket az áruházakban. Minden 1000 forintnyi vásárlás után egy pont jár. Aki 30 pontot összegyűjt, akár 75 százalékos kedvezménnyel juthat hozzá egy kilencrészes ékszerkollekció egy-egy darabjához. 2010. január 28-ig lehet gyűjteni a pontokat, melyeket 2010. február 11-ig lehet beváltani.
Kapcsolódó cikkeink